Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vedetele au votat duminică sub sloganul "Pentru ţaţă şi popor!"

Zoom Vedetele au votat duminică sub sloganul "Pentru ţaţă şi popor!"

Duminică, 9 decembrie, în timp ce judeţul Timiş dormea bine-mersi sub nămeţi, vedetele autohtone s-au îmbrăcat la patru ace şi s-au fîţîit prin secţiile de votare ca prin tabloide. Sînziana Buruiană, spre exemplu, liderul teoreticului Partid al Manechinelor, şi-a înghesuit silicoanele nou-nouţe într-un decolteu mai vechi şi, împreună cu Simona Traşcă, şi-a tras o poză tocmai bună pentru Facebook şi Cancan, cu cartea de identitate în mînă. „În fiecare an, merg la vot“, spunea Sînzi dînd des din gene şi umflîndu-şi teatral pieptul pentru Cancan TV. Cine sîntem noi s-o contrazicem, explicîndu-i că alegerile nu sînt anuale? „Am votat pentru ţară şi popor, să ne fie bine, ca să nu ne fie rău“, a completat Pamela de România, citînd mari clasici în viaţă pe terenul de fotbal. Ciudat, nu-mi amintesc ca vreun candidat să fi promis legalizarea prostituţiei.

Cătălin Botezatu a profitat şi el de-un reportofon care se afla în proximitate şi ne-a reamintit cît de bărbat este: „Nu m-am plictisit aşteptînd, am stat cu ochii pe fundul domnişoarelor“. Ca să vadă care are blugii mai strîmţi decît ai lui, normal. Nimic imprevizibil din partea lui Radu Mazăre. El s-a dus şi de data asta la vot cu cîrdul de manechine după el, doar că le-a îmbrăcat ceva mai bine: haine militare kaki şi berete roşii. Costumele de baie dădeau prost peste fîşurile alea kaki, aşa c-a renunţat la ele.

V-o mai amintiţi pe Mihaela Cernea, căpriţa blondă de la Class? A votat şi ea în Click!, imediat după ce soţul ei a servit-o cu fructe, ca să se energizeze. În fine, ideea e că Mihaela n-a votat oricum, ci încălţată cu nişte cizme roşii de roacheriţă şi însoţită de un reporter Click!, ca să fie clar că şi-a făcut datoria de cetăţean şi vedetă. Laura Cosoi s-a remarcat şi ea cu ocazia alegerilor electorale, postînd pe Facebook o fotografie în care ţine cartea de identitate în mînă. „Sînt un cetăţean responsabil“, ne anunţa fosta iubită a lui Smiley. Şi noi, Laura, iar asta ne împiedică să te invităm prin redacţia noastră pentru detalii suplimentare.

Anamaria Ferentz, care, în general, locuieşte mai mult prin SUA, şi-a exercitat, de data asta, dreptul constituţional la grădiniţa 178 din Capitală, unde, cică, n-a rămas neremarcată de către membrii comisiei de votare. Ceea ce, pe undeva, e normal dacă eşti fosta iubită a lui Ţiriac şi te îmbraci în argintiu, ca pomul de iarnă. Şi, nu în ultimul rînd, merită amintită Elena Udrea, care a ştampilat buletinul de vot la Roman, îmbrăcată într-un palton „creaţie 100% a unui brand romaşcan“. Mă rog, paltonul seamănă destul de mult cu cel purtat de Loredana în noua reclamă Romtelecom. Dar, în definitiv, nici politica Elenei Udrea nu mai e ce-a fost cînd se-mbrăca de la Dior, precum blonda lui René Angélil, mă refer, evident, la şmechera aia de Céline Dion.

Publicat în Cațavencii, nr. 49, 12-18 decembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint