Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Veorica ține discursul în ea

Zoom Veorica ține discursul în ea

Viorica Dăncilă ne asigură că nu o să candideze la congresul PSD pentru funcția de președinte. Na, exact când ziceam că și-a pierdut tot hazul…

Alianța USR-PLUS a dat un comunicat de presă prin care ne ține la curent cu activitățile și viața alianței: “USR și PLUS se îndreaptă către fuziune. USR și PLUS au decis, astăzi, pașii spre fuziune”. Așa e bine în politică, să ai drumul tău. Ce dacă toți ceilalți vorbesc despre anticipate, despre un nou guvern, despre alegeri în șapte tururi. Fii tu însuți, mergi pe calea ta, ieși din turmă!

Mama ministrului Sănătății, Victor Costache, îi scrie acestuia o scrisoare deschisă. Din ea aflăm următoarele: “Erai student. Aveam încredere în viitorul tău. Toate rezultatele tale la şcoală şi facultate fuseseră şi erau excelente. Aveai bursă de merit, lucrai în timpul liber, la 18 ani fuseseşi vicecampion la primul campionat de karate seniori. Cântai şi la pian”. Mă gândesc cum s-o fi simțit Ludovic Orban, a cărui singură specializare este că poate să trăiască din muzică: adică mănâncă o frunză de ștevie pe zi și cântă la mandolină până-l ia somnul.

Merge în plin tipografia Monitorului Oficial și tot nu a reușit să publice toate cele 25 de ordonanțe ale lui Orban. Altfel, ordonanțele sunt OK, Orban a zis: “Din punctul meu de vedere sunt perfect legale”. Ceea ce înseamnă că sunt legale, opriți orice anchetă, că vă faceți de râs.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale