Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Verdict: merde! – Burlăciţa şi Burlache

Zoom Verdict: merde! – Burlăciţa şi Burlache

 ► Întrucît ne aflăm în plin sezon estival, iar publicul-ţintă este ocupat cu zecile de beri all inclusive servite pe litoralul vecinilor, la televizor se difuzează tot felul de panarame. Burlăciţa, episodul 3. Bianca zice: „Nu am avut niciodată o aventură de-o noapte“ (asta pentru că oamenii de afaceri din viaţa ei au terminat mai repede). Şi mai zice ceva interesant, vorbind despre un concurent plin de fiţe pe care l-a eliminat: „Mie mi se pare o jignire foarte urîtă asta. Nu poţi să te iei de cineva că e sărac sau că nu îşi permite anumite cheltuieli, anumite luxuri“.

Verdict: UITE CINE VORBEŞTE

Să ne reamintim: pe 25 mai, un filmuleţ de pe Cancan făcea 82.499 de vizualizări – altruista Bianca îl mîngîia pe absentul Adrian Cristea cu şoapte dulci de amor: „Un prost, un lache, un fraier, o sărăcie, un maimuţoi beţiv“. Nu vă grăbiţi să folosiţi cuvinte grele („ipocrită“, „trombonistă“, „vacă nerecunoscătoare“ etc). Stricaţi orzul pe gîscă. Felicitaţi-i pe producătorii de la Antena 1 că ştiu să facă audienţă cu oameni care mint cu neruşinare. Raportat la ce face clasa politică în general, e o glumă. Proastă, dar o glumă.

 

  ► Şi-n tabloide e arşiţă mare. Noroc cu Bote, care a mai scos o ştire din burta lui suptă, de metrosexual. Celebrul designer cunoscut la noi în redacţie sub pseudonimul artistic „Burlache“ a precizat că americanii l-au remarcat şi l-au invitat să prezinte o colecţie de modă în deschiderea premiilor Emmy (Libertatea, 21 iulie, via Agentul Vip). 

Verdict: BĂI, NE LAŞI?

Veşti proaste pentru cititorii şi redactorii Libertatea: nu există prezentare de modă în deschiderea premiilor Emmy (ci doar nişte actriţe care se îmbracă frumos şi defilează pe covorul roşu). Iar dacă ar exista, ar fi invitat cineva care contează în America, de pildă Casa Prada, care a lansat anul trecut o colecţie retro, sixties, inspirată de multipremiatul serial AMC Mad Men. Ar putea exista, însă, după bunul obicei al acestui mincinos patologic, o prezentare de modă marca Botezatu în holul unui hotel aflat la o distanţă de o sută de metri de sala în care se decernează premiile. Publicul românesc nu va face diferenţa. Şi, oricum, în poze o să se vadă doar Cătălin, înconjurat de douăzeci de femei frumoase cu care ar putea face oricînd sex, dacă aşa vrea el. 

 

 ► Din Click-ul de sîmbătă, 23 iulie, aflăm că DJ Harra, gagica care freacă cu sînii platanele ţăranilor prin căminele culturale, nu doreşte să pozeze în revista iepuraşului cu papion: „Nu trebuie să îmi cobor sînii la un nivel atît de jos. Nu aş poza niciodată în Playboy, orice sumă mi s-ar oferi“.

Verdict: MARŞ DE AICI!

Ne-am interesat la sursă. În ciuda crizei care a afectat toate publicaţiile din print, Playboy România nu a scăzut suficient de mult încît să pozeze o petardă care fîsîie încet, în scara blocului lui Liviu Vîrciu. Altfel, Hugh Hefner, care a văzut la viaţa lui enorm de mulţi sîni, fără să îi treacă prin cap vreodată să facă muzică cu ei, nu va auzi niciodată de DJ Harra. Şi, poate, nici de România. Altminteri, poate ar fi tentat să se coboare puţin de la nivelul la care e şi să întrebe, politicos cum îl ştim, cine este această DJ Harra: nepoţica lui Carmen Harra sau curva lui Flavius Buzilă de la Hara?

1 comentariu

 1. #1

  Chiar daca ador modul de abordare, nu pot sa nu remarc procentul crescut de mondenitati din Catevencii Reloaded. Pentru subiectii mondeni nu conteaza ca e de bine sau de rau tot publicitate se cheama. Gratuita. Incercati sa nu deveniti un fel de Click cel critic. Putin, dar bun si la obiect e numai bun.
  PS: Eu de Burlache nu am auzit pana sa citesc despre el la rubrica mondena a voastra. Nici de alti mondenari, doar ca de el dau numar de numar. E de ras oricum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite