Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Verdict: merde! – Burlăciţa şi Burlache

Zoom Verdict: merde! – Burlăciţa şi Burlache

 ► Întrucît ne aflăm în plin sezon estival, iar publicul-ţintă este ocupat cu zecile de beri all inclusive servite pe litoralul vecinilor, la televizor se difuzează tot felul de panarame. Burlăciţa, episodul 3. Bianca zice: „Nu am avut niciodată o aventură de-o noapte“ (asta pentru că oamenii de afaceri din viaţa ei au terminat mai repede). Şi mai zice ceva interesant, vorbind despre un concurent plin de fiţe pe care l-a eliminat: „Mie mi se pare o jignire foarte urîtă asta. Nu poţi să te iei de cineva că e sărac sau că nu îşi permite anumite cheltuieli, anumite luxuri“.

Verdict: UITE CINE VORBEŞTE

Să ne reamintim: pe 25 mai, un filmuleţ de pe Cancan făcea 82.499 de vizualizări – altruista Bianca îl mîngîia pe absentul Adrian Cristea cu şoapte dulci de amor: „Un prost, un lache, un fraier, o sărăcie, un maimuţoi beţiv“. Nu vă grăbiţi să folosiţi cuvinte grele („ipocrită“, „trombonistă“, „vacă nerecunoscătoare“ etc). Stricaţi orzul pe gîscă. Felicitaţi-i pe producătorii de la Antena 1 că ştiu să facă audienţă cu oameni care mint cu neruşinare. Raportat la ce face clasa politică în general, e o glumă. Proastă, dar o glumă.

 

  ► Şi-n tabloide e arşiţă mare. Noroc cu Bote, care a mai scos o ştire din burta lui suptă, de metrosexual. Celebrul designer cunoscut la noi în redacţie sub pseudonimul artistic „Burlache“ a precizat că americanii l-au remarcat şi l-au invitat să prezinte o colecţie de modă în deschiderea premiilor Emmy (Libertatea, 21 iulie, via Agentul Vip). 

Verdict: BĂI, NE LAŞI?

Veşti proaste pentru cititorii şi redactorii Libertatea: nu există prezentare de modă în deschiderea premiilor Emmy (ci doar nişte actriţe care se îmbracă frumos şi defilează pe covorul roşu). Iar dacă ar exista, ar fi invitat cineva care contează în America, de pildă Casa Prada, care a lansat anul trecut o colecţie retro, sixties, inspirată de multipremiatul serial AMC Mad Men. Ar putea exista, însă, după bunul obicei al acestui mincinos patologic, o prezentare de modă marca Botezatu în holul unui hotel aflat la o distanţă de o sută de metri de sala în care se decernează premiile. Publicul românesc nu va face diferenţa. Şi, oricum, în poze o să se vadă doar Cătălin, înconjurat de douăzeci de femei frumoase cu care ar putea face oricînd sex, dacă aşa vrea el. 

 

 ► Din Click-ul de sîmbătă, 23 iulie, aflăm că DJ Harra, gagica care freacă cu sînii platanele ţăranilor prin căminele culturale, nu doreşte să pozeze în revista iepuraşului cu papion: „Nu trebuie să îmi cobor sînii la un nivel atît de jos. Nu aş poza niciodată în Playboy, orice sumă mi s-ar oferi“.

Verdict: MARŞ DE AICI!

Ne-am interesat la sursă. În ciuda crizei care a afectat toate publicaţiile din print, Playboy România nu a scăzut suficient de mult încît să pozeze o petardă care fîsîie încet, în scara blocului lui Liviu Vîrciu. Altfel, Hugh Hefner, care a văzut la viaţa lui enorm de mulţi sîni, fără să îi treacă prin cap vreodată să facă muzică cu ei, nu va auzi niciodată de DJ Harra. Şi, poate, nici de România. Altminteri, poate ar fi tentat să se coboare puţin de la nivelul la care e şi să întrebe, politicos cum îl ştim, cine este această DJ Harra: nepoţica lui Carmen Harra sau curva lui Flavius Buzilă de la Hara?

1 comentariu

 1. #1

  Chiar daca ador modul de abordare, nu pot sa nu remarc procentul crescut de mondenitati din Catevencii Reloaded. Pentru subiectii mondeni nu conteaza ca e de bine sau de rau tot publicitate se cheama. Gratuita. Incercati sa nu deveniti un fel de Click cel critic. Putin, dar bun si la obiect e numai bun.
  PS: Eu de Burlache nu am auzit pana sa citesc despre el la rubrica mondena a voastra. Nici de alti mondenari, doar ca de el dau numar de numar. E de ras oricum.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]