Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Victor, dragostea mea!

Zoom Victor, dragostea mea!

Victor Ponta spune că în PSD sînt doi prezidențiabili: Geoană și el. Mda, corect, după ce Vântu a intrat în pușcărie, iar Voiculescu și Ghiță sînt și ei cu bagajele făcute, chiar am fi curioși cum mai poate Geoană să rateze în turul 2. Dar, hai să nu ne pierdem cu firea, va găsi Prostănacul o soluție.

Călin Popescu Tăriceanu este noul președinte al Senatului. El a fost pus în funcție de cele 90 de voturi “pentru” ale actualei coaliții de guvernare, dar mai ales de cele două săptămîni de comportament penibil.

Elena Băsescu a fost invitată în emisiunea lui Măruță, unde a zis că, de cînd a născut, a băut trei beri pe zi pentru stimularea lactației. Dacă e pe-așa, ar însemna ca bunicul micuței Sofia să dea lapte cît cinci vaci Holstein.

Valeriu Zgonea a pus pe YouTube un filmuleț în care îl demască pe Crin Antonescu drept un om politic care fuge de răspundere. Zgonea vorbește poticnit, cu virgule în mijlocul cuvîntului, cu o mimică de șocîte plin de el. Nu știm dacă, pînă la acest moment, Disney Junior a cumpărat drepturile de difuzare, însă ar fi păcat ca de această înregistrare să se bucure doar copilașii care au acces la Internet.

În fața femeilor pesediste, de 8 Martie, Victor Ponta a mărturisit cum se relaxează: se uită cu aia mică la Doctorița Plușica. Victore, pe bune, ești sigur că e doctoriță? I-ai numărat tu ghilimelele și notele de subsol?

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint