Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viitorii magistrați au intrat în zodia promovării peneliste

Zoom Viitorii magistrați au intrat în zodia promovării peneliste

Nu mai merge, dom’le, cu Institutul Național de Magistratură așa, nepromovat, nebranduit. Trebuie să știe lumea cine îi face pe procurorii și judecătorii patriei să fie oamenii care sunt. Așa că ce s-au gîndit ei, antrenorii de procurori și judecători? Păi, ce-ar fi să cumpere niște materiale promoționale, publicitare și de informare? Păi, ar fi bine, mai ales că aveau niște bani europeni la dispoziție, că pentru ce naiba nu dă UE bani? Și apoi are să fie bine și pentru cele două companii care s-au lipit la contractul ăsta cadru. Sigur, nu-i cine știe ce sumă, doar o jumătate de milion – practic, nici pensia pe un an a unui fost șef de penitenciar de pe vremea lui Ceașcă. Da’, dar de banii ăștia vor lua o sumedenie de chestii interesante, cum ar fi genți pentru laptop, mape de prezentare, huse pentru tablete, memory stick-uri, rucsacuri, agende, ceasuri de birou, căni termos, sacoșe personalizate, stație meteo cu ceas digital și alte, și alte chestii care să promoveze INM-ul. Evident, toate personalizate, cu sigla și logo-ul instituției.

Cele două firme care au primit contractul se numesc Hope Promo SRL și Unique Promo SRL. De altfel, prima dintre ele, care semnase un prim contract anul trecut, în valoare de 100.000 de lei, a mai semnat unul în urmă cu ceva mai bine de o săptămînă, în valoare de 266.270 de lei. Iar Hope Promo este o firmă bine legată de PNL și, implicit, de instituții și companii de stat. Firma a fost înființată de un domn pe nume Ciprian Faraon, afacerist liberal din Sibiu și preluată apoi de un partener de afaceri al acestuia. Să fie bine, ca să nu fie rău.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale