Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vin Euroțeii

Zoom Vin Euroțeii

Maternitățile din Islanda au raportat o creștere semnificativă a numărului de nașteri în ultima lună. Absolut întîmplător, evenimentul are loc la fix nouă luni după victoria istorică în fața Angliei, la Euro 2016. Iată deci ce-ar trebui să facă BOR dacă chiar vrea să încurajeze tinerele familii să facă mai mulți copii: să se asigure că echipa națională bate pe cineva. Pe oricine.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat de curînd că Turcia nu e acceptată în Uniunea Europeană pentru că UE e o organizație cruciată care ascultă de ordinele Papei. Dacă e să-l credem pe Erdogan, foarte curînd urmează ca lumea apuseană să invadeze Orientul din nou în căutarea Graalului. Doar că, de data asta, Graalul constă în foarte multe telenovele turcești.

De 1 aprilie, Ministerul de Externe rus a postat un filmuleț amuzant în care un robot telefonic răspundea tuturor solicitărilor de a interveni în procesul electoral al unei țări. Era și timpul ca rușii să mai zică și lucruri adevărate, doar în toate celelalte zile ale anului distribuie numai lucruri false.

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, l-a avertizat pe Donald Trump să nu mai promoveze ieșirea din Uniunea Europeană în rîndul statelor UE, altfel și UE o să înceapă să promoveze independența statului Ohio. Să nu uităm că, istoric, Statele Unite se pricep foarte bine la exit-uri. Dacă ne aducem bine aminte, au ieșit din Marea Britanie încă dinainte ca Brexitul să fie cool.

Un bărbat din Noua Zeelandă l-a provocat pe ministrul Mediului la bătaie, pe tema unei legi privind poluarea apei. Iată cum funcționează o democrație veritabilă. Păcat că la noi n-ar funcționa niciodată. Dacă i-am provoca la bătaie pe toți demnitarii care ne enervează, n-am mai termina nicicînd. Și tocmai de-aia n-o să fim niciodată o democrație veritabilă.

Alegerile prezidențiale din Ecuador au fost cîștigate de candidatul Lenin Moreno. Au trecut fix o sută de ani de la revoluția din 1917, deci era și cazul ca un nou Lenin să intre în pîine.

Oamenii de știință au descoperit că Tiranozaurul era, în realitate, un amant foarte tandru și sensibil, care își mîngîia partenera înainte de împerechere. Cel mai probabil, paleontologii au ajuns la concluzia asta după ce-au descoperit un cuib de Tiranozaur cu multe lumînărele parfumate înăuntru, petale de trandafir fosilizate și un CD cu Tudor Chirilă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]

 • România din ce în ce mai puțin educată

  4 august 2020

  Klaus Iohannis este profesor. Nu și-a mai exercitat meseria din 1997, e drept, acela fiind anul în care a părăsit definitiv catedra pentru un post în administrație. Mai întâi inspector […]

 • Martirii carantinei

  28 iulie 2020

  Printr-o ironie a sorții, săptămîna trecută Marea Neagră și-a luat și ea rația de libertate, fiindcă din două sute de mii de samavolnici care s-au scăldat în lipsa de respect […]

 • Cel mai scump dulap din istorie

  28 iulie 2020

  „Am obținut pentru România o sumă impresionantă, 79,9 miliarde de euro“, a zis președintele Iohannis, și s-au găsit destui să se repeadă să-i pupe mîinile ca unui binefăcător. Banii ăștia, […]