Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vin Euroțeii

Zoom Vin Euroțeii

Maternitățile din Islanda au raportat o creștere semnificativă a numărului de nașteri în ultima lună. Absolut întîmplător, evenimentul are loc la fix nouă luni după victoria istorică în fața Angliei, la Euro 2016. Iată deci ce-ar trebui să facă BOR dacă chiar vrea să încurajeze tinerele familii să facă mai mulți copii: să se asigure că echipa națională bate pe cineva. Pe oricine.

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat de curînd că Turcia nu e acceptată în Uniunea Europeană pentru că UE e o organizație cruciată care ascultă de ordinele Papei. Dacă e să-l credem pe Erdogan, foarte curînd urmează ca lumea apuseană să invadeze Orientul din nou în căutarea Graalului. Doar că, de data asta, Graalul constă în foarte multe telenovele turcești.

De 1 aprilie, Ministerul de Externe rus a postat un filmuleț amuzant în care un robot telefonic răspundea tuturor solicitărilor de a interveni în procesul electoral al unei țări. Era și timpul ca rușii să mai zică și lucruri adevărate, doar în toate celelalte zile ale anului distribuie numai lucruri false.

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, l-a avertizat pe Donald Trump să nu mai promoveze ieșirea din Uniunea Europeană în rîndul statelor UE, altfel și UE o să înceapă să promoveze independența statului Ohio. Să nu uităm că, istoric, Statele Unite se pricep foarte bine la exit-uri. Dacă ne aducem bine aminte, au ieșit din Marea Britanie încă dinainte ca Brexitul să fie cool.

Un bărbat din Noua Zeelandă l-a provocat pe ministrul Mediului la bătaie, pe tema unei legi privind poluarea apei. Iată cum funcționează o democrație veritabilă. Păcat că la noi n-ar funcționa niciodată. Dacă i-am provoca la bătaie pe toți demnitarii care ne enervează, n-am mai termina nicicînd. Și tocmai de-aia n-o să fim niciodată o democrație veritabilă.

Alegerile prezidențiale din Ecuador au fost cîștigate de candidatul Lenin Moreno. Au trecut fix o sută de ani de la revoluția din 1917, deci era și cazul ca un nou Lenin să intre în pîine.

Oamenii de știință au descoperit că Tiranozaurul era, în realitate, un amant foarte tandru și sensibil, care își mîngîia partenera înainte de împerechere. Cel mai probabil, paleontologii au ajuns la concluzia asta după ce-au descoperit un cuib de Tiranozaur cu multe lumînărele parfumate înăuntru, petale de trandafir fosilizate și un CD cu Tudor Chirilă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]