Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viorel (jumătate a cuplului tragic Viorel și Vulpița): „Nu-mi place nimic.”

Zoom Viorel (jumătate a cuplului tragic Viorel și Vulpița): „Nu-mi place nimic.”

Gen Frumoasa mea, în noaptea asta, să ne iubim ca doi covizi

Marcel Pavel (infectat cu COVID-19):„Nu am declarat și nu susțin faptul că există acest virus ordinar, nu l-am inventat eu, nu eu v-am blocat în case, nu sînt o autoritate în acest sens, nu sînt virusolog sau epidemiolog pentru a vă spune că acest nenorocit de COVID-19 există sau nu există, întrebați-i pe cei care l-au inventat și l-au răspîndit pe întreaga planetă! Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boala care îți dă niște stări cumplite! Faptul că la cele două testări de COVID de pînă acum am ieșit pozitiv nu mă încîntă deloc.“ (Facebook, 20 iunie)

Săracul Marcel Pavel, ce rușine pe capul lui să facă o boală despre care toți fanii lui spun că nu există și pe care nici măcar el nu pare foarte convins să o recunoască… În momentul ăsta nici nu știi ce-i afectează mai tare sănătatea:virusul ordinar sau gîndul că și-a trădat tovarășii conspiraționiști?Eh, măcar acum are o scuză bună pentru data viitoare cînd nu nimerește imnul din prima. Spălați-vă pe mîini, dacă nu vreți să vi se treacă „Marcel Pavel” la comorbidități.

 

Gen Frumos, elegant, cît de cît

Ioana (soția lui Ilie Năstase): „La noi e totul la modul frumos. Și divorțul, dacă avea loc, era tot ceva frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase și nimeni nu are voie să arunce cu pietre în el.” (Libertatea, 19 iunie)

Sîntem convinși că și dacă cineva ar fi îndrăznit să arunce cu pietre în Ilie Năstase, ar fi făcut-o la modul frumos, pentru că la mijloc e Ilie Năstase, nu poți s-arunci pietre oricum te taie capul. Totul trebuie făcut la modul frumos.

 

Gen Harry Pastramă și camera secrețiilor

Brigitte Pastramă (pasionată de camere):„Nu am zis niciodată că am pus camere ca să îl urmăresc pe Florin. Am camere și sînt obsedată că sînt persoane care nu sînt corecte la locul de muncă și urmăresc business-urile prin camere. Am camere în fața casei, nu în interiorul casei.” (Spynews, 19 iunie)

Pînă la urmă, trăim într-o țară liberă și fiecare e liber să-și țină camerele unde vrea: în casă, în afara casei, pe balcon lîngă cal. Și poate chiar e mai bine să ții camerele în afara casei, c-am auzit că o singură cameră de filmat poate să adauge zece kilograme, deci grijă mare la siluetă.

 

Gen Ursul păcălit de vulpiță

Viorel (jumătate a cuplului tragic Viorel și Vulpița): „Nu-mi place nimic.” (Spynews, 19 iunie)

Mare om Viorel ăsta!Cam nihilist, dar vizionar. De unde a știut el că fix asta credem și noi despre spectacolul lor îndobitocitor?

 

Gen Eugena verde

Alex Ashraf (soțul Oanei Zăvoranu):„La mulți ani, Iubirea mea.Sîntgelos pe frumusețea tași îți doresc să te ținăîncă pe atît, pentru că ai o genă de Alien.” (Spynews, 16 iunie)

Awwww, ce urare romantică și originală! Acum chiar sîntem curioși despre ce genă de Alien e vorba: aia care te face să arăți ca un omuleț verde hidrocefal, sau aia care te face să fii o creatură cu multe guri telescopice care țîșnește din piepturile oamenilor? Fiind vorba de Oana, nici o pistă nu poate fi exclusă.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Cuplul din fotografie (intelegem ca a fost zamislit intrun laborator al armatei chineze) se distinge prin dentitia fabuloasa, deasa ca la gaini. In plus, domnul pare a face reclama mascata unui tratament al hemoroizilor.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Poliția nu știe să cînte la Pian

  11 august 2020

  Pe cît de fioroși s-au repezit asupra unui biet om al străzii, împodobindu-l cu cătușe și la mîini, și la picioare, pînă și-a dat duhul în ghearele lor, pe atît […]

 • Și școala mai ucide, nu-i așa?

  11 august 2020

  Profesorul Iohannis a ținut lecția de aritmetică singur, fără să împartă oxigenul cu cineva, fără ca umbra vreunui muritor să-i strice suficiența.Voia să dea doar el veștile bune, și așa […]

 • Orban descrescătorul

  11 august 2020

  Luni, Ludovic Orban ne-a anunțat că domnia-i propie și guvernul înțelept condus de către acest geniu al șprițurilor târzii au reușit să oprească creșterea numărului de infectări. „Am reușit să […]

 • Cioclii

  4 august 2020

  Viziunea convalescentului privind în oglindă Fiți gata la harpoane că îngeru-i la copcă în țara cea vestită și rece de sub votcă cu turlele înfipte în nori pînă-n prăsea, momiți-l […]

 • N-a mai mers la pușcărie, hai, măcar, la Primărie!

  4 august 2020

  Așa cum bețivii adevărați își revin spre dimineață dacă simt pe gîtlej un nou pîrîiaș de vodcă, Traian Băsescu dă semne de dezmeticire. Lunga mahmureală politică nu i-a priit. Abstinența, […]