Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Viorica Dăncilă, nehotărîtă cu cine o să voteze în turul 2

Zoom Viorica Dăncilă, nehotărîtă cu cine o să voteze în turul 2

Deși a obținut 23,45% din voturile alegătorilor în primul tur al alegerilor prezidențiale, Viorica Dăncilă păstrează misterul și spune că nu s-a hotărît încă cu cine va vota în turul 2. “Nu sînt proasta nimănui! Credeți că nu știu ce vorbește lumea pe la colțuri? Credeți că nu știu că se așteaptă să votez cu PSD-ul? Ghinion, poate am să le dau peste nas și n-am să votez cu PSD-ul! Ce ziceți de asta? Sînt o femeie puternică și independentă. Poate am să fac ceva cu totul și cu totul neașteptat. Sigur, n-am de gînd să votez nici cu Klaus Iohannis, pentru că asta l-ar ajuta pe Klaus Iohannis, dar poate n-am de gînd să votez nici cu PSD-ul pentru că mie nu-mi zice nimeni ce să fac! Tot ce pot să vă zic este că voi vota ce-i mai bine pentru români, răul cel mai mic, sau poate răul cel mai mare. Nimeni n-o să știe ce o să votez pentru că sînt imprevizibilă și complexă.”

De cealaltă parte, Klaus Iohannis s-a arătat surprins deja că turul 2 al alegerilor prezidențiale e tot anul ăsta. “Două tururi într-un singur an? De unde atîta grabă? Cînd o să aibă timp alegătorii să-i cunoască pe candidați? Nu e normal, iar eu lupt pentru o Românie normală.”

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale