Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vis împlinit: Un român a reușit să arunce chiștoace pe cele mai frumoase zece plaje din lume

Zoom Vis împlinit: Un român a reușit să arunce chiștoace pe cele mai frumoase zece plaje din lume

Bucurie de nedescris pentru Bebe Dumitru, un explorator modern care cu siguranță va intra în manualele de istorie și geografie după ce a reușit performanța unică de a vizita cele mai frumoase zece plaje din lume și de a arunca chiștoace pe ele.

“Am vizitat niște locuri minunate: Maldive, Jamaica, Polinezia franceză și peste tot am lăsat semnele civilizației românești: țigări aruncate pe plajă și porumb îngropat în nisip”, a declarat domnul Bebe, care mărturisește că și-a început cariera aruncînd chiștoace de țigară la Mamaia. “Pot să va spun ca nici nu se compară cu plajele din România, care sînt sub orice critică la capitolul aruncat țigări. Toată lumea o face, așa că nu mai există nici un pic de mister. Țigările stinse pe nisipul fin din Baleare sînt probabil cele mai gustoase țigări din lume. Toată lumea ar trebui să încerce asta măcar o dată în viață: să-și stingă țigara într-un paradis tropical. Iar dacă nu fumați, luați preventiv niște chiștoace din România”, spune domnul Bebe, care nu vrea să se oprească aici și plănuiește ca, în viitor, să lase ambalaje și sticle de plastic pe cei mai înalți opt munți din lume.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale