Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Visul canadian

Zoom Visul canadian

Site-ul Biroului de Emigrare din Canada a căzut la cîteva minute după ce Donald Trump a fost anunțat drept cîștigător al alegerilor prezidențiale din SUA. Cel mai probabil, același lucru s-ar fi întîmplat și cu site-ul Biroului de Emigrare din Congo dacă Năstase ar fi ieșit președinte în 2004 sau dacă Biroul de Emigrare din Congo ar fi avut un site făcut de una din firmele lui Sebastian Ghiță.

Yoko Ono, celebra văduvă a lui John Lennon, l-a felicitat pe Donald Trump trimițîndu-i o înregistrare în care țipă pe un ton ascuțit timp de 17 secunde. Unde sînt vremurile tihnite de altădată, cînd oamenii care nu se plăceau își trimiteau unii altora un căcat prin poștă?

Un om de afaceri indian a fost nevoit să meargă la bancă și să schimbe echivalentul a 800 de milioane de dolari după ce Guvernul a scos din uz bancnotele de 500 și de 1.000 de rupii într-o încercare de a scăpa de banii negri de pe piață. Așa cum știm de la Gigi Becali, singurul mod în care poți să operezi sume atît de mari de bani cash e folosind o pungă de hîrtie.

Un meteorolog aspirant din statul Kentucky a fost prins incendiind tufișuri ca să primească mai multe like-uri pe Facebook. Cine poate să-l învinuiască? Sînt analiști de la noi care ar porni un război doar ca să primească un share.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint