Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vor fi luați ca din școală

Zoom Vor fi luați ca din școală

Vom trimite copiii la școală cu declarație pe proprie răspundere că nu au prezentat simptome. Cum s-ar putea demonstra că declarațiile părinților sunt mincinoase? Nicicum, însă PNL își lasă deschisă această portiță atât de dragă lor: aia prin care pot da vina pe oameni, aceea prin care pot arunca la o adică totul în spatele și-n responsabilitatea poporului.

Statul nu poate asigura măști pentru elevi. Dar nici nu știe dacă elevii care nu au măști vor fi trimiși acasă. E posibil să asculte lecțiile la fereastra clasei, în fericitul caz în care sala de clasă se află la parter.

Ludovic Orban se întâlnește cu liderii industriei HoReCa. Cum în restaurante nu se poate bea și fuma, Ludovic i-a invitat pe aceștia la el în birou la Guvern.

Violenta Alexandru îi liniștește pe pensionari: pensiile peneliste sunt cuminți, vor ajunge acasă devreme, până să se întunece.

Mârlando Teodorovici a luat sub 100 de voturi la Congresul PSD. Teodorovici a fost foarte fericit văzând că pesediștii îl plac atât de puțin. Și-a dat seama că visul său de a ajunge președintele României e tot mai aproape dacă ne gândim că ajunge președinte cel care e votat de foarte puțini pesediști.

Doar 27% din români lucrează de acasă. Din acest punct de vedere, România se află pe ultimul loc în UE. Așa e la români, trebuie să te vadă șeful la treabă, să o glumiță, să o caterincă, să-ți dea un șut în fund. Învățământul la români merge bine la distanță, nu și munca.

4 comentarii

 1. #1

  Turcan a clarificat ca statu’ nu are cum sa asigure mashti pt. copii /profesori.. poate din cauza ca le-a dat Tataru pe toate celor fara venit /dizabilitatzi.. prin gura.

 2. #2

  Daca ar fi spus cineva in aprilie ca din toamna copii vor fi ,,instruiti” cu ,,mastile pe figura” ar fi fost acuzat de ,,teoria conspiratiei” prin raspandirea de ,,fakenews”. Uite ca teoria devine pas cu pas practica, parintii fiind manati de la spate ,,ca vitele” (vorba indragitului regizor) pentru a pune umarul la implementarea ,,marelui plan”. Se dovedeste ca tinta n-a fost pensionarii si nici macar ,,activii” ci ,,puietul” care e necesar a fi ,,instruit” astfel incat daca li se va spune ca-i alba atunci alba vor trebui s-o vada. In aceste conditii sigur ca nu-si mai au rostul termenii: educatie, caractere, personalitate etc.

 3. #4

  Shcoala ? Ha ha ha ! Intrebare pusa de fetitza tatalui “spaniol” saptamana trecuta intr-un Carrefura din Buc.:
  – aici au droguri?
  – nu, in alta parte!
  Continuam.. speram.. cum.. de ce.. .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Invitație la murit

  27 octombrie 2020

  Dacă ar fi locuit sub aripa vulturului,în penele pescărușului sau în gușa albatrosului, păsări iubitoare de lumină și de văzduh, coronavirusul ar fi umplut spitalele de aviatori, de zburători cu […]

 • Klaus al națiunii celei mai defavorizate

  27 octombrie 2020

  În lupta românilor cu boala și cu moartea, președintele a trecut încă de la început de partea virusului, dar acum îl ajută mai mult ca niciodată. „Alegerile vor avea loc […]

 • Patru ani și restul zile pân’ la partidele civile

  27 octombrie 2020

  Aparent, următorii patru ani sunt deja desenați pe harta politică a României. Victorios din cale-afară de un an și jumătate, PNL nu mai are cum să piardă puterea totală: președinte, […]

 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]