Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vor fi luați ca din școală

Zoom Vor fi luați ca din școală

Vom trimite copiii la școală cu declarație pe proprie răspundere că nu au prezentat simptome. Cum s-ar putea demonstra că declarațiile părinților sunt mincinoase? Nicicum, însă PNL își lasă deschisă această portiță atât de dragă lor: aia prin care pot da vina pe oameni, aceea prin care pot arunca la o adică totul în spatele și-n responsabilitatea poporului.

Statul nu poate asigura măști pentru elevi. Dar nici nu știe dacă elevii care nu au măști vor fi trimiși acasă. E posibil să asculte lecțiile la fereastra clasei, în fericitul caz în care sala de clasă se află la parter.

Ludovic Orban se întâlnește cu liderii industriei HoReCa. Cum în restaurante nu se poate bea și fuma, Ludovic i-a invitat pe aceștia la el în birou la Guvern.

Violenta Alexandru îi liniștește pe pensionari: pensiile peneliste sunt cuminți, vor ajunge acasă devreme, până să se întunece.

Mârlando Teodorovici a luat sub 100 de voturi la Congresul PSD. Teodorovici a fost foarte fericit văzând că pesediștii îl plac atât de puțin. Și-a dat seama că visul său de a ajunge președintele României e tot mai aproape dacă ne gândim că ajunge președinte cel care e votat de foarte puțini pesediști.

Doar 27% din români lucrează de acasă. Din acest punct de vedere, România se află pe ultimul loc în UE. Așa e la români, trebuie să te vadă șeful la treabă, să o glumiță, să o caterincă, să-ți dea un șut în fund. Învățământul la români merge bine la distanță, nu și munca.

4 comentarii

 1. #1

  Turcan a clarificat ca statu’ nu are cum sa asigure mashti pt. copii /profesori.. poate din cauza ca le-a dat Tataru pe toate celor fara venit /dizabilitatzi.. prin gura.

 2. #2

  Daca ar fi spus cineva in aprilie ca din toamna copii vor fi ,,instruiti” cu ,,mastile pe figura” ar fi fost acuzat de ,,teoria conspiratiei” prin raspandirea de ,,fakenews”. Uite ca teoria devine pas cu pas practica, parintii fiind manati de la spate ,,ca vitele” (vorba indragitului regizor) pentru a pune umarul la implementarea ,,marelui plan”. Se dovedeste ca tinta n-a fost pensionarii si nici macar ,,activii” ci ,,puietul” care e necesar a fi ,,instruit” astfel incat daca li se va spune ca-i alba atunci alba vor trebui s-o vada. In aceste conditii sigur ca nu-si mai au rostul termenii: educatie, caractere, personalitate etc.

 3. #4

  Shcoala ? Ha ha ha ! Intrebare pusa de fetitza tatalui „spaniol” saptamana trecuta intr-un Carrefura din Buc.:
  – aici au droguri?
  – nu, in alta parte!
  Continuam.. speram.. cum.. de ce.. .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint