Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zece ani de NATO, coafura rezistă

Zoom Zece ani de NATO, coafura rezistă

România a sărbătorit zece ani de la intrarea în NATO. Par puțini, dar, socotind în soldați români morți prin alte părți ca să facă piață pentru Coca-Cola sau KFC, sînt mulți, prea mulți.

Titus Corlățean a avertizat SUA cu o posibilă impunere a "reciprocității" în privința vizelor. Tituse, probabil la fel de tranșant o să fii și cu diviziile rusești cînd se vor prezenta în Vama Ungheni: N-aveți viză, nu intrați!

Primarul Bîrladului către consilieri: "V-aș împușca pe toți! V-aș scutura și iar v-aș împușca, încă o dată!". Să-i împuște, înțelegem, pînă la urmă e vorba de cîțiva oameni politici mai puțin, dar de ce să-i "scuture"? Băi, primare, ești cu capul, de ce să-i scuturi pe oameni?

Ultimul studiu Eurostat arată că românii sînt săraci, bine educați și mor mai repede decît ceilalți europeni. Dar să vedeți ce proști sînt bulgarii!

Sîmbătă a fost Ora Pămîntului. E ora aia în care se sting luminile. E ca și cum, într-un genocid care se întinde pe o perioadă de sute de ani, ar apărea o sărbătoare numită Ora Fără Morți, după care dă-i iar căsăpeală.

Băsescu: "România e un mare furnizor de inteligență. 90% din tineri aleg calculatorul, nu sapa". Degeaba, Traiane, dacă se duce cîte-o bătută-n cap pe la Bruxelles și te face de rahat…

Dragnea: "PSD își propune să obțină minim 35% la europarlamentare". Aha… în oameni vii cît vine asta?

Cati Andronescu a zis că Angela Merkel a refuzat titlul de Doctor Honoris Causa al Politehnicii București. Eh, lăsați, doamnă Andronescu, sigur găsiți pe cineva prin partid gata să primească un titlu de doctor pe care nu-l merită.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint