Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Zoologie

Zoom Zoologie

Fiindcă n-a avut cînd era copil cîine de vînătoare, domnul Crin Antonescu se consolează, iaca, la maturitate, să ţină în lesă o muscă de căcat. Dacă pentru o muşcătură stăpînul plăteşte ponoasele, pentru scuturatul lăbuţelor murdare în public cine va plăti? Căci, aidoma viermelui de zer care trăieşte în brînză şi visează să zboare, Gigi Becali a atins ultima treaptă a evoluţiei sale pe scara abjecţiei, taman cînd profesorul de istorie i-a găsit un frumos lăcaş de bîzîit sub noada iepei liberale.

Încercînd să se facă util jupînului care l-a ridicat la rangul de George, Gigi nu s-a mai mulţumit să se dea ca de obicei în stambă la tembelizor spre deliciul galeriei, ci, apelînd la zăcămintele de neam prost din adîncul fiinţei sale, s-a stropşit în aşa hal înspre doamna Adriana Săftoiu încît scabroşenia de care a dat dovadă a făcut să roşească pînă şi lungul şirag de birjari cocoţaţi în arborele său genealogic.

Trăind în cultul apăsat al mămicii ca toţi mafioţii, sperăm că de ruşine, în seara cu pricina, cea care i-a dat naştere a regretat pentru o clipă că nu l-a extras din vintre cu fusul înainte de termen.

Acest individ îmbătat de sine, care în bolnăvicioasa-i mahmureală creştină dă impresia că a călcat în scuipatul lui Dumnezeu, nu poate avea procese de conştiinţă, fiindcă şi procesele de la tribunal le percepe ca pe nişte chefuri cu lăutari, în urma cărora poţi ajunge europarlamentar dacă oarbei Justiţii ştii să-i lipeşti la ţanc pe frunte cîteva bancnote de cinci sute de euro.

Destinul său legat de ochiul dracului l-a dus şi în ipostaza de sfînt temporar, şters cu bidineaua şi uşuit de călugăriţele de la Maglavit, după ce fusese pictat în ivoriu la intrarea-n biserică. Cumplită pedeapsă, căci îngerul exterminator, din motive de igienă, va avea grijă, cînd îl va căra pe lumea cealaltă, să-l bage în portbagaj, nu cumva să-i murdărească bancheta din spate de sînge.

Publicat în Cațavencii, nr. 46, 21-27 noiembrie 2012

3 comentarii

  1. #1

    Multumim , domnu’ Crin , ca ne-ati pricopsit cu derbedeul asta mistic in PNL…Asta e a 2-a chifla ” inteligenta ” cu care ne-ati miluit pe anul asta , dupa faza aia ” eroica ” cu spalatul putinii in vacanta in Italia taman cand se punea pe tapet in Parlament hotararea CCR de invalidare a referendumuiui – stiti , atunci cand ii indemnati prin SMS pe liberali sa participe la sedinta , pt. cvorum…Asteptam cu real interes si entuziasm urmatoarele chifle de genul asta , ca vad ca doar ce v-ati intrat in mana si ar fi pacat sa va opriti asa , numai la 2 / an calendaristic …Nu ne orientam si noi si spre niste manelisti de succes , ceva ?!

  2. #2

    Inteleg cA USL va castiga aproape 70% din mandate, prin urmare in Marea Adunare Nationala care se va reinfiinta, conform traditiei mai trebuie sa fie si oameni ai muncii, cu o pregatire mai sumara, cum este domnul Becali, Sunt convins ca printre atatia doctoranzi, colaboratori ai Securitatii, baroni locali. domnul Becali se va pronunta cu multa competenta si in problemele juridice,privind hotararile Curtii Constitutionale, dupa ce noua Constitutie va fi adoptatata de popor, conform propunerilor domnului Ponta., Unii l-au propus in comisia parlamentara care sa se ocupe de problemele culturii romane, dar cred ca cea care i se potriveste cel mai bine , avand in vedere si trecutul si prezentul dansului, este Comisia Juridica. Astfel se va putea ocupa si de unii procurori, pe care acum numai i-a amenintat cu:: :”Lasa ca vin ai mei la putere!”

  3. #3

    ce tara de secaturi !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint