Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

3 mărțișoare senzaționale de criză

Zoom 3 mărțișoare senzaționale de criză

Iată că mîine vine și mărțișorul, singura sărbătoare la care nimeni nu comentează că-i furată de la americani. Tradiția spune că trebuie să dai fiecărei femei cîte un astfel de obiect, dar de unde atîția bani? E totuși criză și, pe lîngă asta, ai cheltuit deja banii pe 14 februarie și mai ai și un 8 martie peste o săptămînă. Așa că vă prezentăm astfel niște mărțișoare de criză, numai bune de dat la iubite, amice sau colege de muncă.

1. Scame din buric

Cînd dai un mărțișor persoanei iubite, trebuie să-l alegi ca și cum ai da o parte din tine. Cum ar fi totuși dacă ai putea să faci asta pe bune, la un cost minim. În funcție de cît de păroasă ți-e burta, poți să faci un mic suvenir pentru jumătatea mai bună cu nimic mai mult decît scamele care ți se adună în buric. Orice formă sau culoare e binevenită, dar, dacă vrei să faci ceva special, poartă cu cîteva zile înainte de mărțișor pulovere de lînă de diferite culori direct pe piele, ca să obții un adevărat curcubeu.

2. Prezervative expirate.

Cine a zis că, doar pentru că e expirat, un produs cu un ambalaj atît de colorat și de lucios cum e prezervativul trebuie aruncat la gunoi? Doar cu o simplă ață de mărțișor trecută prin el, un prezervativ poate deveni oricînd o mică atenție numai bună pentru persoana specială din viața ta. Sigur, unora vi s-ar părea ciudat să faceți un astfel de cadou, dar gîndiți-vă o clipă la adevăratul mesaj pe care îl poți trimite cu mărțișorul ăsta: „Te iubesc și vreau să te protejez!”

3. Vînătăi în formă de mărțișoare

Un mărțisor e ceva foarte efemer. Azi l-ai dat, peste două-trei zile persoana care l-a primit a și uitat de el pînă la anul.  La fel e și cu vînătăile. Sînt niște suveniruri care rămîn pe tine cîteva zile, după care dispar ca și cum nici n-ar fi fost acolo. Și ce e mai frumos decît un mărțișor pe care îl porți la propriu pe piele? Dacă știi cum să dai, poți să faci o urmă vînătă artistică, în formă de floricică, sau steluță. Sigur, se pot încerca și modele mai grele, dar pentru asta e nevoie de exercițiu. Apoi, la sfîrșit, nu trebuie decît să mai desenezi cu markerul sfoara de mărțișor și tradiția e completă. Vă recomandăm totuși să nu vă apucați să vă loviți persoana iubită cu sălbăticie pînă nimeriți mărțișorul potrivit. Încercați să vă antrenați puțin pe un porc proaspăt tăiat.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint