Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

3 recorduri de Harlem Shake stabilite în România

Zoom 3 recorduri de Harlem Shake stabilite în România

1. Cel mai mare Harlem Shake din lume, filmat la o pomană electorală din Focșani.

Recordul a fost stabilit pe la ora prînzului, imediat după concertul Carmen Șerban și Adrian Enache. Astfel, în 30 de secunde de la strigătul de flash-mob „Fasole cu cîrnați și țuică fiartă gratis” s-au adunat peste 6.000 de persoane, care s-au agitat și s-au călcat în picioare pe ritmurile Harlem Shake pentru o porție de mîncare.

2. Traian Băsescu – singurul om din lume care face Harlem Shake în fiecare dimineață, cel puțin pînă cînd bea primul pahar cu apă

Președintele a fost flatat să vadă că milioane de oameni din întreaga lume au ajuns să îl imite, făcînd ceea ce el face de zeci de ani în fiecare zi, dar le recomandă să o ia ușurel, fiindcă ficatul, ca orice alt mușchi, are nevoie și el de antrenament.

3. Oana Roman – prima persoană din lume care a reușit să facă Harlem Shake de una singură

Îmbrăcată în costum de camuflaj și dansînd pe deja binecunoscuta piesă, diva mondenă a reușit să creeze o iluzie optică, astfel încît de la depărtare se vede ca și cum de fapt ar dansa un pluton de soldați.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint