Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

6 lucruri care nu s-au văzut la Oscar

Zoom 6 lucruri care nu s-au văzut la Oscar

Cunoscut drept un cinefil înrăit, Viorel Lis şi-ar fi dorit ca Lincoln să ia Oscar-ul pentru cel mai bun film,  mai ales că în tinereţe a avut ocazia să-l cunoască personal pe Abraham Lincoln.

Zero Dark Thirty nu a luat premiul cel mai bun film, în special datorită faptului că sfîrşitul a scăpat pe net, astfel încît foarte mulţi spectatori ştiau deja că Hitler moare la final.

“Django dezlănţuit” nu a primit nici el marele premiu, deoarece atinge probleme sensibile precum caii şi eliberarea din sclavie, lucru pe care nici o companie multinaţională importantă n-ar vrea să-l vadă din nou.

Mai mulţi actori cunoscuţi au declarat că nu pot să fie prezenţi la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pentru că s-au uitat toată noaptea la preselecţia pentru Eurovision. În schimb, Osama Bin Laden a fost prezent, pentru că nu putea rata un film, bazat pe fapte reale, despre asasinarea, în realitate, a lui Osama Bin Laden.

Ang Lee, regizorul filmului “Viaţa lui Pi”, a declarat că spera să cîştige marele premiu dar, , nu se va da bătut, urmînd să încerce cu alte filme precum: “Maşina lui Pi”, “Casa lui Pi” sau “Nevasta lui Pi”.

Singurul film românesc înscris în competiţie a fost ca şi anul trecut, o drama-romantică despre două călugăriţe lesbiene, care fac un avort, înainte de ‘89, în timp ce organizau un exocism, pe 21 decembrie 1989.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint