Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

7 motive pentru care Ilie Năstase n-ar fi trebuit să se însoare cu Brigitte Sfăt

Zoom 7 motive pentru care Ilie Năstase n-ar fi trebuit să se însoare cu Brigitte Sfăt

A mai trecut un week-end, s-a mai vărsat o nuntă. Mă refer, evident, la cea a celebrului futălău Ilie Năstase cu micuța lui pîrnăiașă, Brigitte Sfăt. Oricum, e bine s-o lămurim: Ilie și Brigitte s-au căsătorit civil astă-vară și abia acum doar au organizat o paranghelie pentru 300 de invitați, cărora le-au cîntat Loredana, DJ Project și populăreasă Adriana Antoni. Ei bine, în ciuda faptului că tabloizilor li s-a părut o idee bună această nuntă (20 de știri pe cancan.ro și 20 pe site-ul Libertatea), găsim că icrele de Manciuria și fileul de lup de mare servit pe pat de legume de către nuntași au fost o pierdere totală de timp și buget. Iată, așadar, o listă cu șapte motive pentru care credem că era mai bine ca această nuntă să nu se fi întâmplat:

1.Ion Țiriac ar fi fost o consoartă mult mai potrivită pentru Năstase, întrucît acesta a declarat că “Eu am dormit în același pat cu Năstase mai mult decît toate cele patru soții ale sale”.

2.Pe parcursul celor doi ani petrecuți la închisoare, Brigitte nu s-a transformat nici într-o lesbiană sexy, nici într-o tipă dură, doldora de tatuaje, ci a rămas o pițipoancă ce și-a vopsit celula în roz. Putem deduce, așadar, că nici căsătoria cu Năstase nu o va transforma într-o mare estetă, care își poate asorta pantofii cu cardul bărbatului.

3.Cea mai celebră femeie care i-a trecut prin pat lui Năstase este Diana Ross. Cel mai celebru bărbat care i-a trecut prin pat lui Brigitte Sfăt este Ovidiu Torj, un interlop din Timișoara, cu care s-a și căsătorit ulterior. Iar asta în condițiile în care pînă și Ion Țiriac a ieșit la un suc cu Andreea Marin.

4.Mă așteptam ca, pînă la vîrsta lui de 67 de ani și cu trei divorțuri la activ, Năstase să fi înțeles că albul rochiei de mireasă nu îi poartă la fel de mult noroc ca albul echipamentului copiilor de mingi din finalele alea de Cupa Davis.

5.Este jenant ca în aceste vremuri de căcat pe care le traversează presa românească să îți faci nuntă în Poiana Brașov, în condițiile în care paparazzii de-abia își mai permit baterii pentru blitz-uri și benzină pînă la Palatul Mogoșoaia.

6.De asemenea, găsesc o țărănie faptul că invitațiilor li s-au servit kiwi umplut cu spumă de somon și țelină în mantie de ciocolată amăruie, cînd știm toți că invitații de seamă, cum ar fi Nadia Comăneci, preferă lucrurile simple, esențiale, ca margarina pe pîine.

7.Și, mai ales, nu trebuie omis faptul că mireasa a fost furată de două ori: o dată de către fiul nașilor și a doua oară de unul dintre lăutarii de la DJ Project. Dacă asta s-ar fi întîmplat în Vaslui, s-ar fi numit poștă, nu furt.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint