Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

8 indicii că intelectualii și jurnaliștii vor afla primii ce procent a obținut USL în alegeri

Zoom 8 indicii că intelectualii și jurnaliștii vor afla primii ce procent a obținut USL în alegeri

► Dilema Veche publică în ediția online o scrisoare către Victor Ponta care se termină astfel:

“Vreau să sper că punându-se în cumpănă bunele mele intenții, activitatea mea de până acum pe de o parte și, pe de alta, lipsa de vigilență de care am dat dovadă, veți socoti că îmi puteți acorda șansa să mă reabilitez, pentru a contribui pe mai departe – după puterile mele – la edificarea culturii românești contemporane. Vă mulțumesc, Andrei Gabriel Pleșu”.

►  Vladimir Tismăneanu se oferă volutar pentru a fi președinte al Consiliului Științific al Institutului pentru Investigarea Crimelor Băsismului. În semn de devotament, anexează la cerere și o factură telefonică în valoare de 10.000 de euro.

► Mircea Cărtărescu scrie un emoționant text prin care spune de ce este din ce în ce mai hotărât să rămână în România.

► Dan Tăpălagă lansează o carte de interviuri cu procurorul Ioan Irimie, sub titlul: “Adevăratul preț al adevărului – Un procuror în luptă cu sistemul ticăloșit al lui Kövesi și Morar”.

► Robert Turcesu trimite pe adresa USL un e-mail cu oferta de concerte a noii sale trupe: “Casa Presei Libere”.

► Radu Banciu face o ediție specială a emisiunii sale în care dezvăluie că lui Băsescu i se spunea “Al lui Sugativă” și prezintă în premieră mondială “Balada lui Sugativă”, făcută de el și niște colegi de-ai lui de la un radio fără ascultători.

►  Narcisa Iorga cere pentru prima dată amendarea B1 Tv și lungirea programului de emisie al Antenei 3 la 28 de ore pe zi.

► Mircea Marian și Mălin Bot scriu o serie de articole și editoriale prin care anunță că avionul spre Bruxelles întârziat din cauza Elenei Băsescu, a Monicăi Macovei, a lui Traian Ungureanu, a lui Cristian Preda și a altor europarlamentari PDL care nu s-au trezit la timp din beția puterii.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    Dureros de adevarat….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint