Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

8 martie în cîntări de chitară la UNTEATRU

Zoom 8 martie în cîntări de chitară la UNTEATRU

În spatele palatului CEC din centrul Bucureştiului, într-o casă veche, covîrşită de propria-i istorie, funcţionează, de vreo doi ani încoace, un teatru. Se numeşte teatrul „UNTEATRU”. Locul poate trece neobservat cînd, grăbit, străbaţi strada, evenimentele ce au loc aici însă nu.

De pildă vineri, 8 martie, la ora 8, în spaţiul pitoresc de la UNTEATRU este programat un concert. Protagonistul serii – Maxim Belciug, maestrul chitarei, care vine să-şi înflorească strunele cu sonorităţi de primăvară, într-o seară pentru sufletele delicate. În program, acorduri de Bach împletite cu unduiri pasionale de muzică latino-americană, înflorituri baroce, ritmuri de tarantelă, valsuri ruseşti şi cadenţe de flamenco, amestecate eclectic într-o poveste fără vorbe, dar plină de încîntări.

Aşadar vineri, 8 martie, după ce vă încheiaţi socotelile cu ziua de lucru, luaţi-vă doamnele şi domnişoarele de mînă şi mergeţi la UNTEATRU, să vă clătiţi sufletul în cîntări de chitară. Ţineţi cont: frumuseţea va salva lumea!

Concertul începe la ora 20.00 şi are loc în sala teatrului UNTEATRU, din str. Ilfov nr. 1, Bucureşti. Evenimentul prilejuieşte şi o nouă prezentare a celui mai recent disc de chitară solo al artistului, intitulat, bineînţeles, „Încântări”. Informaţii şi rezervări: www.unteatru.ro, unteatru@gmail.com.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint