Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adelina Pestrițu (o fată înduioșător de înțeleaptă): „Poți să-ți găsești jumătatea și cînd mergi să cumperi pîine, la magazinul din colț.”

Zoom Adelina Pestrițu (o fată înduioșător de înțeleaptă): „Poți să-ți găsești jumătatea și cînd mergi să cumperi pîine, la magazinul din colț.”

Gen Sînt foarte penibilă, decît

Mihaela Rădulescu (divă cu Converși): “«Arză-o-ar focu' de Bahmuțeanca asta, numa’ cu ea în cap i-aș da!» E greu de tradus pentru șefii americani, dar ne bazăm pe Google translate: We suggest to burn this miss Bahmuteanca, while we would practice smashing her head with a pan. Mie-mi sună a joc fain pe iPad –Bahmu, o tigaie și smash, smash, smash… pînă la next level,cînd apare Prigoană și se complică acțiunea.” (Facebook, 6 iulie)

În caz că ați uitat, persoana asta care o arde pe Facebook în limbaj de puștoaică de 11 ani e o muiere de 44. Nu e cool, bro. E chiar lame. Dar e explicabil: de la o vîrstă încolo, dai în mintea copiilor. Uitați-vă cu atenție la Dani Oțil.

Gen O jumătate de cugetare

Adelina Pestrițu (o fată înduioșător de înțeleaptă): „Jumătatea ți-o trimite Dumnezeu la momentul potrivit și în locul potrivit și cred că nu trebuie căutată într-un anume loc. Poți să-ți găsești jumătatea și cînd mergi să cumperi pîine, la magazinul din colț.” (Kanal D, 6 iulie)

O prostie, firește. Hai să fim serioși: la magazinul din colț găsești, maximum, șoferul sau menajera jumătății. O jumătate care se respectă nu cumpără pîine cu mîna lui. Ci doar un Audi pentru proasta din apartamentul ăla de care n-a aflat încă nevasta.

 

Gen De ce apar vedetele la televizor. O ipoteză de lucru

Liviu Vârciu (un băiat discret): „Colegii mei au făcut presiuni să vin la emisiuni. Este o doamnă care stă cu luneta afară și dacă nu vin la emisiune… Oamenii mă știu, nu-mi place să vorbesc așa toată ziua despre viața mea. Fetița mea în vîrstă de 11 ani mă ceartă cînd apar așa la televizor.” (Kanal D, 5 iulie)

Aha, deci așa se explică faptul că Vârciu e perfect penibil și e peste tot. Credeam că asta e pasiunea lui nemărturisită: să apară des la televizor și să vorbească mult despre variile femei din viața lui. Bine că ne-am lămurit: fetița în vîrstă de 11 ani e cel mai inteligent lucru din viața lui Liviu Vârciu.

 

Gen Cine a inventat roata de la bicicletă?

Denisa Tănase de la Bambi (un soi de ceva): „Noi am lansat o modă cu bicicletele în videoclip. Am văzut că s-au inspirat de la noi și Corina, și Kamara. Pe noi ne-a amuzat cînd am văzut și ne-a bucurat totodată, pentru că acest lucru ne-a confirmat faptul că am avut o idee bună. Am aflat după ce ne-au sunat prietenii și ne-au povestit.” (spynews.ro, 25 iunie)

În caz că nu știați, tot surorile Bambi au lansat și moda cu respiratul în videoclip. Și făcutul de videoclip ca videoclip în sine. Pînă la ele videoclipul era, de fapt, o poză cu artistul care nu respiră.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint