Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Adomniței își împrăștie veștile în județ cu Bilderbergul

Zoom Adomniței își împrăștie veștile în județ cu Bilderbergul

Iași este un județ important. Dacă-i întrebi pe ieșeni, este cel mai important județ din România, din Europa, din lume, din Univers. O soartă nedreaptă a făcut ca Iașiul să nu fie locul de unde se conduce galaxia, dar oamenii au trecut peste asta cu un zâmbet, fără încrâncenare, continuând să-și închipuie cum ar fi dacă ar fi ei, în continuare, buricul pământului. E de admirat că din Iași nu vin, zilnic, frustrări împachetate în diverse forme, că nu vor să umple Guvernul cu miniștri de-ai lor, mai liberali, că nu trag tare să fie capitala unei regiuni, că… De fapt, stai, că fac toate astea, ceea ce nici măcar nu este un lucru rău. Fiecare are dreptul și datoria de a-și promova orașul, județul, afacerile, mai ales dacă-i politician.

Și cum poate fi promovat mai bine județul Iași, dacă nu prin intermediul unei publicații periodice? Așa că domnul Cristian Adomniței, președinte al Consiliului Județean Iași și mare om de cultură, fost ministru al Învățământului, de altfel, a găsit soluția: lunarul Vestea Județului, de opt pagini, dintre care patru full-color, format berliner, tipărit, ce urmează a apărea pe 25 ale fiecărei luni, în tiraje de 50.000 de exemplare pe apariție.

Contractul pentru această măreață întreprindere jurnalistică se întinde pe șase luni, este în valoare de 117.000 de lei plus TVA și a fost atribuit firmei Media Consulta Internațional. Iar asta chiar este o surpriză. Căci Media Consulta Internațional nu se ocupă, neapărat, cu facerea de ziare, ci cu lucruri mult mai serioase, cum ar fi intermedierea de publicitate, înființarea de stații TV locale ale unor televiziuni naționale și, câteodată, cu organizarea unor evenimente precum vizita la București a moșilor care cred că guvernează lumea, cum ar fi șeful grupului Bilderberg, Etienne Davignon. Patronul firmei Media Consulta, Mihai Craiu, știe foarte bine cum să profite de banul public, atunci când nu-și faultează partenerii de afaceri, profitând de banii acestora, și se învârte pe lângă toate partidele, încercând să epateze cu apartenența la organizații discrete și cu organizarea unor astfel de vizite extrem de mediatizate, cu babalâci care ne spun că suntem, economic, peste americani. Vestea Județului a lui Adomniței e, așadar, pe mâini bune, urmând ca toți răzeșii Iașiului să fie informați despre minunatele relații ale șefului județean cu grupul Bilderberg, foarte utile mai ales în campania pentru europarlamentare, căci cât campania cu pricina durează și efemera existență a publicației.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint