Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

„Ajutor, sînt atacat de un urs brun, deghizat într-o halbă de bere brună!“

Zoom „Ajutor, sînt atacat de un urs brun, deghizat într-o halbă de bere brună!“

După ce a sunat la numărul de urgență 911 strigînd că este atacat de un urs, un bărbat a fost găsit de polițiști într-o stare de ebrietate extrem de gravă. Aparent, omul se plictisise și voia să fie scos de urgență din pădure. Acum, el riscă o amendă de 500 de dolari sau șase luni de închisoare. Pare enorm, dar parcă tot e mai bine decît un Uber pe tarif dinamic…

O bugetară de la ONU s-a trezit vorbind: „Nimeni nu ar trebui să impună unei femei ceea ce trebuie să poarte sau să nu poarte“. E vorba de o microagresiune la adresa regimului opresiv-inclusiv din Iran? Nu. E vorba de o smetie după ceafă adresată libertarienilor talibani din Afganistan? Nu prea. E vorba de Franța care nu permite sportivelor sale să poarte hijab la Jocurile Olimpice din 2024 pentru că legea franceză interzice prozelitismul religios persoanelor aflate în serviciul public? Da, dar legea aia n-ar trebui să conteze, pentru că 1) nu e halal și 2) a fost gîndită de niște ghiauri spurcați.

Un soldat rus a devenit celebru pe Internet după ce a fost filmat înjurînd de mama focului niște obuze venite fără explozibil. Slava Rusia că a păstrat sfintele idealuri ale comunismului, așa cum le știam și noi pe vremea Împușcatului: „Bună ziua, aveți ouă?“, „Nu, tovarășe, aici n-avem pîine!“.

Un șofer din Slovacia a fost amendat după ce un cîine a fost văzut la volan. Probabil că are legătură cu expresiile locale. De exemplu, dacă și România ar implementa camerele radar, am vedea o mulțime de porci la volan.

Un sexagenar a fost arestat în Marea Britanie pentru tăierea lui Sycamore Gap, un copac de aproximativ 300 de ani, crescut lîngă Zidul lui Hadrian. Vedeți, nici englezii n-au tupeu să se ia de ăia de la Schweighofer.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint