Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Am descoperit de ce nu vine Crin la serviciu

Zoom Am descoperit de ce nu vine Crin la serviciu

Da, omul care conduce destinele PNL, care a candidat la demnitatea de preşedinte al României şi din cîte se pare ar vrea să recidiveze în această provocare supremă are motive serioase să se trezească zilnic pe la 11,30, cu ochii cîrpiţi de somn, şi să-şi întrebe robotul de bucătărie: băi, Robocape, unde e baia, că iar m-am susurat pe bicepşii matale? 

  George Crin Laurenţiu lucrează în tura de noapte. E pocherist de frunte. Nu pe bani mulţi, şi nu neapărat pe lovelele lui, însă întotdeauna în companii selecte, ascuns, în cluburi cu fason. Ultima dată a jucat la masă cu un coleg clujean, parcă Virgilică îl cheamă. Partea proas­tă este că de treaba asta s-au prins şi arguşii din serviciile de vigilenţă, care cică l-ar fi înregistrat cu un ful de aşi cu popi în coadă.

3 comentarii

 1. #1

  Daca nu vine Crin la serviciu sa vina serviciul la Crin

 2. #2

  eram pe aici sa vad daca n ati murit si am gasit super – bula asta =))
  chiar am ras cu pofta, e ca din vremurile bune

 3. #3

  ….chiar daca lui Crin i-au ros mogliile coama pana mai ieri plangatoare, sagacitatea nu i-a crescut voios invers proportional. Trezeste in om sentimente de suicid vartoase, nemaipunand la socoata izul de pospaiala usuratica pe care il emana si care iti juleste ozonul. Felicitari herr Johannis ca te tii de-o parte de haznaua USL: oricum se invart in morminte si ai de dreapta si ai de stanga! De ce s-ar mai invarti si sasii dusi? Revenind, fereasca-ne Cel de Sus de izmeneala cu mai multe fetze a unui Crin semi-ofilit: pute. SEMNEAZA: Fleur De Viorele Du Lis

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100