Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Americanii sînt acuzați de spionajpa

Zoom Americanii sînt acuzați de spionajpa

Germania și SUA au semnat un acord prin care americanii promit solemn că n-or să-și mai spioneze aliații. Măsura vine după ce oficialii de la Casa Albă au invocat recent argumentul “Unde scrie că n-avem voie să ne spionăm aliații?”.

Aproximativ 11 imigranți ilegali au părăsit Londra în urma unei campanii publicitare de amploare ce îi îndemna pe străinii fără forme legale să plece din țară. Mesajele au fost atît de convingătoare încît, probabil, cei 11 s-au dus pînă acasă să-și aducă și rudele.

Aproximativ 1.500 de picturi celebre, confiscate de naziști în anii ‘30 și ‘40, au fost descoperite în locuința unui colecționar din München. Aparent, planul inițial al naziștilor fusese să ducă tablourile într-un sat din județul Tulcea și să le ardă într-o sobă, dar bunul-simț i-a oprit.

O companie japoneză a început să producă vin roșu pentru pisici. Asta ne mai trebuia, pisici care beau vin, după ce că oricum conduc execrabil o mașină chiar și atunci cînd sînt treze.

Un cioban din Rusia a supraviețuit după ce s-a luat la bătaie cu un urs și a fost nevoit să-i aplice ursului un cap în stomac. Nu știu ce reguli există în Rusia, dar în orice alt colț al lumii ciobanul ar fi primit cartonașul roșu pentru lovitura sa.

O școală din New York a fost evacuată de urgență după ce unul dintre elevii de clasa a 6-a și-a dat cu prea mult spray deodorant, iar colegii din jurul lui au început să leșine pe capete. În mod curios, același lucru se întîmplă zilnic și în autobuzele din București, singura diferență fiind că e vorba de prea puțin spray deodorant.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint