Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anamaria Prodan (Leopard Doroftei): „Eu nu dau în el ca într-un străin […] este tatăl copiilor mei.“

Zoom Anamaria Prodan (Leopard Doroftei): „Eu nu dau în el ca într-un străin […] este tatăl copiilor mei.“

Gen Uită-te la tine cum arăți, pitică nenorocită

Bianca Drăgușanu (Photoshop uman): „Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om.“ (Libertatea, 21 septembrie)

Mulțumim, Bianca. Era și timpul ca cineva superb, influent și înalt ca tine să le spună copiilor verde în față că nu sînt oameni și, dacă nu-și schimbă 95% din corp pînă la 40 de ani, n-o să fie niciodată.

 

Gen Astă-seară ne batem în familie

Anamaria Prodan (Leopard Doroftei): „Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. (…) Eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei.“ (Spynews, 25 septembrie)

Nimic nu se compară cu bătaia drăgăstoasă în familie. „Dragă, mă lași, te rog, să-ți bag degetele în ochișori?“ „Cu cea mai mare plăcere, iubirea vieții mele, dar numai dacă mă lași să te apuc de perișor și să te trag pe asfaltuț.“ „Nu uita să le transmiți salutări rudelor decedate ale mamei tale.“ „Desigur, copulație și ție, și familiei tale, astăzi și mîine.“

 

Gen Lăutărie digitală

Tzancă Uraganu (e un pic nervos): „Sînt un pic nervos pentru oamenii ăștia. Ați spart apartamentul ăsta din Pipera. Sînteți niște hoți foarte proști pentru că nu ați găsit nici banii la care v-ați fi așteptat voi pentru că toți banii pe care îi am eu sînt pe card. Toți banii pe care îi iau sînt pe telefon. Mai mult ați făcut deranj.“ (Spynews, 25 septembrie)

Umblă zvonul că Tzancă e atît de avansat tehnologic că și-a implantat chirurgical un POS și tot ce trebuie să facă fanii care vor dedicații e să-i lipească cardul sau telefonul mobil de frunte pentru transfer instantaneu. Evident, se poate și cu Bitcoin, dar ustură nițel mai tare.

 

Gen Rigor mortis

Cătălin Botezatu (nu e amuzant la nunți): „În cazul unor funeralii, mai ales că sînt Primele Doamne sau capetele încoronate, VIP-urile feminine trebuie să fie cît mai sobre. Cu alte cuvinte, negru… fără goliciuni.“ (Spynews, 24 septembrie)

Sîntem cu inima  alături de Cătălin. Ni s-a întâmplat și nouă. Chiar e deranjant să te duci îmbrăcat la patru ace la o înmormîntare, plin de vise și aspirații, și să te trezești cu o șleahtă de stricate despuiate și fără broboadă care-ți monopolizează toți bărbații buni.

Gen E golan, e bagabont

Visarion Alexa (sutanist): „Oare te-a supărat felul meu atent de a mă purta cu tine? Sper că nu. Chiar mi-aş dori să vorbim cînd poţi. Uite, şi acum mă gîndesc la tine şi tu taci. Dar eu te port în suflet ca pe un diamant de mare preţ.“ (Antena 3, 24 septembrie)

E amuzant cum, indiferent dacă vrăjesc o enoriașă în altar sau apar la televizor, reprezentanții Bisericii Ortodoxe tot cu mintea la bănuți și la diamante sînt în permanență. Vorba aia: „Te rog, răspunde-mi, eu nu te-am uitat și te port în suflet ca pe Maybach-ul modest al Patriarhului“.

 

 

 
Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint