Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Anders Breivik a depus cere de intrare în PNL

Zoom Anders Breivik a depus cere de intrare în PNL

Cunoscutul criminal norvegian de extremă dreapta a depus azi cerere de intrare în Partidul Național Liberal, cerere care, după cîteva atente verificări în comisia de etică, i-a fost aprobată de către liderul Crin Antonescu.

"Nu văd care e problema. E un criminal care își ispășește pedeapsa, deci un om care se supune legii, iar pe noi ne interesează oamenii care se supun legii. Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege, cum erau înainte pedeliștii", a declarat Crin Antonescu.

Anders Breivik a postat și el pe Facebook următorul mesaj: "Skal gjøres i Romania. Jeg vil ikke si mer, fordi etter det og en ledning for å gå inn politiet. Men jeg ser deg! Jeg er glad for at Romania er et latinsk øy fordi jeg liker tusen øyer. Jeg føler meg som en fisk i vannet øyer." Ceea ce, în traducere liberă, înseamnă: Mă bucur că sînteți o insulă de latinitate, că mie pe insule îmi place să-mi fac treaba. Nu vreau să spun mai multe acum, pentru că pe Wall-ul meu pînă și pereții au urechi".

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint