Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Andreea Pora a întors armele: l-a mitocănit pe Băsescu

Încă se mai ţineau de cap Cristoiu şi Turcescu după zisele lui Traian Băsescu despre „trădarea“ prin abdicare a Regelui Mihai, cînd Andreea Pora a întors armele.

 S-a dus la un post de televiziune, unde l-a făcut de mitocan pe preşedinte şi l-a sfătuit să prezinte scuze Regelui. Ca să nu creadă nimeni că i-a zis-o lui Băsescu la nervi, Andreea Pora a scris în 22 un editorial şi mai fără dus-întors: „Un cap în gura Majestăţii sale, Regele Mihai“. Am înţeles ideea, dar pentru a comite un asemenea gest, Traian Băsescu ar trebui să se urce mai întîi pe un scaun. Pe Vladimir Tismăneanu, în schimb, nu l-a indispus decît stilistica exprimării prezidenţiale. Pentru Tismăneanu ceea ce contează sînt „opiniile oficiale ale preşedintelui în faţa Parlamentului, în decembrie 2006, care, fără îndoială, rămîn valabile şi la acest moment“. Adică atunci cînd Băsescu îşi dă cu părerea pe la televiziuni despre istoria şi personalităţile politice ale României îşi lasă funcţia la Cotroceni sau vorbeşte gura fără el? Mircea Cărtărescu, măcar, nu l-a iertat pe Băsescu pentru „derapajele“ sale, chiar dacă s-a mulţumit să le treacă indispus în revistă în Evenimentul zilei, fără să le dea notele cuvenite.

1 comentariu

  1. #1

    are un fix cu pericolul #1 pt. pedisti, Antonescu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale