Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Android Market: jocurile gratuite sînt foarte, foarte scumpe

Zoom Android Market: jocurile gratuite sînt foarte, foarte scumpe

Un val de bucurie a lovit  serverele Android Market şi stropii s-au împrăştiat în cel mai artistic mod cu putinţă: jocuri complet gratuite pentru utilizatorii posedaţi de telefoane cu sistemul de operare lansat de Google. Mai exact, complet gratuite pînă cînd vine factura pantagruelică.

Măgăria e foarte simplă: băieţii veseli de la  Logastrod au luat bine-mersi nişte jocuri cinstite, le-au împachetat la un loc cu un Troian, le-au urcat înapoi pe servere cu preţul precizat mai sus, ia mai descărcaţi măi, hăăăi, hăăăi! V-am luat banu' şi la mulţi ani, pentru că bădica Troian are un rol bine stabilit: să trimită SMS-uri către numere cuplate cu nişte taxe premium. Dacă sînteţi curioşi din fire (şi iute vărsătorii de download nevinovat), aruncaţi un ochi pe listă şi bucuraţi-vă dacă aţi instalat deja aşa ceva:

– Cut the Rope FREE
– NEED FOR SPEED Shift FREE
– Assassin’s Creed Revelations
– Where's My Water? FREE
– Riptide GP FREE
– Great Little War Game FREE
– World of Goo FREE
– Angry Birds FREE
– Shoot The Birds FREE
– Talking Tom Cat 2 Free
– Bag It! FREE
– Talking Larry the Bird Free
– Talking Larry the Bird

Vestea bună e că echipa de curăţenie Google a măturat deja toate ţepele şi Android Market e din nou curat, uscat şi alte adjective demne de o reclamă la absorbante. Şi vestea proastă? Că măsura a venit o zi şi zece mii de victime mai tîrziu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale