Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Antonia (o fată din tabloide):„Știu că avem ceva în comun, numele de Maya. Noi ne-am uitat pe net, să nu îi punem un nume foarte comun."

Zoom Antonia (o fată din tabloide):„Știu că avem ceva în comun, numele de Maya. Noi ne-am uitat pe net, să nu îi punem un nume foarte comun."

Gen …

Florin Chilian (un fel de Mihai Mărgineanu, dar mai enervant):"Mereu mă confundă lumea cu Mihai Mărgineanu și pe el cu mine. Este amuzant. Așa că am decis să facem o dată schimb de locuri la concerte. Eu să mă duc la ale lui și el la ale mele, că doar ne știm piesele." (cancan.ro, 3 noiembrie).

Florin Chilian și Mihai Mărgineanu, acești Adrian Enache și Cătălin Crișan ai muzicii folk. Sau invers, în caz că înțelege cineva despre ce vorbesc.

Gen Cînd vorbesc, parcă mă exprim

Antonia (o fată din tabloide):„Știu că avem ceva în comun, numele de Maya. Noi ne-am uitat pe net, să nu îi punem un nume foarte comun. Îmi place foarte mult numele ăsta." (Kanal D, 1 noiembrie)

E bine că Maya are un nume rar. Sper din suflet c-a moștenit inteligența mă-sii, măcar asta s-o scoată în evidență. Ce nu înțeleg e de ce s-a uitat Antonia pe net. Dacă dădea cu fața de tastatură ar fi ieșit un nume și mai puțin comun.

 

Gen Chel domage!

Mircea N. Stoian (fost locotenent al lui Capatos):"Cînd îl întîlnesc pe Bendeac, îi dau un cap! Nu mă interesează ce are el cu Antena, dar, personal, m-a călcat pe bătături, iar cînd îl prind, îl bat, și nu glumesc… O să i-o coc cînd se așteaptă mai puțin. Chiar și-o merită!" (ziarulring.ro, 31 octombrie)

Eu vă rog să opriți violența asta, chel care sare la beregata altui chel. Și așa sînteți puțini, în loc să fiți uniți, vă certați. Pe deasupra, o să fie dificil să vă dați seama cine e cine în timpul conflictului și s-ar putea să vă loviți singuri.

 

Gen Sînt Ștefan Stan și vorbesc de 400 de ori mai des decît cînt

Ștefan Stan (foarte bizar: prima Voce a României):"Femeia perfectă trebuie să o simtă inima ta. Atunci trebuie să fii convins că ea e. Mie îmi plac femeile, nu neapărat brunetele." (cancan.ro, 31 octombrie)

Corect. Important e să fie femeie. Nici pe mine nu mă interesează detalii de-astea superficiale precum culoarea părului, forma sau prezența dinților, greutate, intelect sau dacă e vie sau nu.

 

Gen Sînt casnică, dar mă tratez

Sânziana Buruiană (pițipoancă de casă):"Nu mai pot ieși cu fetele în club, ca înainte. El trebuie să stea liniștit atunci cînd e în cantonament, nu să stea cu gîndul unde sînt eu, ce fac. E gelos, ce-i drept, dar e ceva normal atunci cînd iubești. Se mai ia de mine și cînd ies îmbrăcată prea sexy, ori cînd mă machiez prea strident. Iar eu mă conformez, pentru că nu îmi cere nimic exagerat. Mai ies și cu fetele, dar la un restaurant, un coafor." (cancan.ro, 31 octombrie)

Unii oameni ar putea crede că iubitul Sânzianei este realmente gelos, de stă cu ochii pe iubita lui ca pe butelie. Dar probabil are mai puțin legătură cu faptul că e femeie și mai mult cu faptul că e prostituată.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint