Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Apel la calm cu taxă inversă

Zoom Apel la calm cu taxă inversă

Președintele Iohannis a făcut un apel la calm. Un apel disperat la calm, e drept, dar măcar a încercat: „Ne aflăm într-o situație cu care omenirea nu s-a mai confruntat în istoria recentă“. Asta zicea la ora 15. La ora 16 a plecat acasă de la serviciu, iar la ora 17 deja moțăia în fotoliu cu picioarele în ligheanul cu apă fierbinte cu sare.

CFR suspendă temporar trenuri către Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Ocazie cu care află și românii că existau aceste trenuri.

Florin Cîțu povestind zbuciumul prin care trece sistemul bancar românesc la gândul că ar cam trebui să amâne plata unor rate: „Se gândeşte că nu e doar o fluctuaţie de două-trei luni, s-ar putea să fie mai lungă, şi atunci cred că ei trebuie să vină cu un pachet important“. Și sistemul bancar se gândea, și-n acest timp euro creștea. Și sistemul tot se gândea.

Ludovic Orban este în continuare izolat la Vila Lac 1. De-acolo ia decizii vitale pentru țară. Ieri, spre exemplu, a luat decizia să se vopsească singur în cap.

Odată cu starea de urgență, Guvernul poate rechiziționa unități de producție, hoteluri. De ce nu chiar case, domnule președinte?

Traian Băsescu e foarte dezamăgit. El ar fi luat măsuri mult mai dure decât au făcut-o cei care conduc azi România. Spre exemplu, ar fi mărit TVA, ar fi tăiat salariile, l-ar fi trimis pe Emil Boc după încă o sticlă la colț.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale