Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Aprindeți dealurile, vin ai noștri!

Zoom Aprindeți dealurile, vin ai noștri!

După ce în dealul Cotrocenilor s-au citit și s-au răscitit sondaje, și alea plătite, și alea obținute pe sub mînă, după săptămîni de speranță mută și tăcere adîncă, din prima sală de bronzare a țării s-a auzit un neaoș „Scheiße!“.

Se făcea că totul se duce de rîpă, că valul de simpatie se transformă în rîu de furie, că draga de diaspora vrea să vină acasă să voteze cu nervi la locale, că…

Acum, pericolul cel mare venea, brusc, din toate părțile: mai întîi de la chitai, apoi de la hoții de la Rîm, din sula lui Traian, de la Astérix, Obélix și de la regina Beatrix, de la gali și portugali, de la briți și de la friți, de la sîrbi, de la ceceni, de la leneșii d-eleni.

Scheiße!, s-a auzit din nou, mai apăsat, dinspre sala de bronzat. Iar atunci lumea a înțeles, la fel de greu, dar a înțeles, că e groasă. Așa că a fost preluat de urgență modelul moldav, din vremurile cînd pericolul venea nu de la chitai, ci de la nogai, și s-a aprins un foc mare pe deal. Iar răzeșul cel mai răzeș, omul care n-a trădat niciunul dintre președinții pentru care a răzeșit, a sosit, ploconit: „Mărite Doamne, am venit!“. „Was?“„Kein problem, messire, am găsit! Am găsit, pregătit, primenit. În sondaje-am introdus, direct sus. Discutat, promovat, căsoiul i-am photoshopat, e aproape rezolvat!“„Was, măi răzeșe? Was găsit?“„Mărite Doamne, omul potrivit!“ „Și are nume?“„Ja, îl cheamă ca pe mine!“ „Tot Felix?…“

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Despre șansele lui Vlad o să ne convingem după ce trece astă saloperie – cum ar spune Astérix.
    Dar să înțeleagă asta cine trebuie ar fi „ un lucru rar la pașii sași ”

  2. #2

    Sondajele, ca si statisticile, demonstreaza exact ce vrea „sondorul”. Ex: Toti romanii sunt conectati la internet, Sondaj realizat in perioada de …., pe un esantion reprezentativ de …. si a fost realizat prin internet!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint