Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Artă cu de toate

Zoom Artă cu de toate

Un muzeu arab-american a decis să cinstească banana lipită de perete cu bandă adezivă prezentînd propria instalație artistică: o șaorma lipită de perete cu bandă adezivă. Era și timpul ca adevăratele opere de artă să primească atenția pe care o merită, deși dacă chiar era o șaorma de calitate, cu sos și cu de toate, ar fi rămas lipită de perete și fără bandă adezivă.

Rămînînd la subiectul bananei: ignorantul care a decis să distrugă inestimabila opera de artă mîncînd banana a declarat recent că și-ar fi dorit să o mănînce mult mai repede, dar din păcate nu îi era destul de foame. Asta-i marea problemă cu arta: nu toată lumea o gustă. Iar din ăia care o gustă, și mai puțini o digeră.

200 de avocați din Pakistan au atacat un spital, au bătut doctori și asistente și au dat foc la o dubă de Poliție. Dacă așa nevrozați sînt avocații din Pakistan, nici nu vrem să știm cum sînt infractorii pe care-i apără. Oricum, dacă subiectul ar fi fost prezentat la răposatul OTV, mai mult ca sigur titlul ar fi fost: “Cine ar cîștiga dacă s-ar bate dacii cu samuraii, cu avocații și cu doctorii?”.

O persoană necunoscută din Las Vegas pune pălării mici de cowboy pe capetele porumbeilor din oraș. La început era destul de amuzant, dar acum se pare că porumbeii au făcut rost și de pistoale.

Un bărbat din Statele Unite a fost prins de iubită că o înșela, datorită ceasului Fitbit de la mînă, care indica că face exerciții fizice intense la ora 4 dimineața. Morala poveștii ăsteia e că sedentarismul ucide, dar și exercițiile fizice în exces pot duce la răni serioase la nivelul feței sau la zgîrieturi cu cheia pe ușa de la mașină.

Ministerul Culturii din India a aprobat, pe 5 decembrie, constituirea unei comisii specializate care să investigheze pornografia de pe Internet. Se pare că, pînă în clipa de față, comisia n-a ieșit din sala de ședințe, dar periodic primesc provizii de șervețele și medicamente care să împiedice orbirea.

Un bărbat din Uganda a fost contactat de mai multe companii producătoare de insecticid după ce s-a descoperit că gazele lui instestinale pot ucide țînțarii. Tot ce trebuie să facă Primăria Capitalei acum este să-l găsească și să-i aranjeze un contract de milioane pentru dezinsecție. Și dacă din întîmplare are și un frate geamăn ale cărui gaze intestinale fac apă caldă, atunci cu atît mai bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]