Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Astăzi a fost inaugurat ICR – Țăndărei

Zoom Astăzi a fost inaugurat ICR – Țăndărei

Andrei Marga s-a aflat azi de dimineață la Țăndărei unde s-a inaugurat o nouă filială a Institutului Cultural Român. Dumitru Hîrlă, cel care a fost numit director al filialei, i-a mulțumit lui Andrei Marga pentru încrederea acordată printr-un scurt discurs: "Știm că s-au tras multe sfori de la Făurei ca ICR să aibă acolo o filială, iar nu la Țăndărei, dar, pînă la urmă, s-a arătat pricina. Cei din Făurei să nu uite că în 2012 de la noi din oraș au promovat examenul de Bacalaureat cinci elevi, pe cînd din Făurei doar trei. Asta spune totul."

Andrei Marga a fost încîntat de faptul că toate caloriferele din sediul ICR – Țăndărei funcționau la capacitate maximă. "Asta înseamnă că aici sînt cinstiți cum se cuvine inventatorii români", a spus Marga. În încheiere, acesta și-a cerut scuze că nu poate să stea mai mult în minunatul oraș: "Îmi mare rău că nu pot să mai rămîn, dar trebuie să merg la inaugurarea filialei ICR de la Dor Mărunt – haltă."

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint