Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Atenție! Vor putea intra în 2022 doar românii cu certificat verde

Zoom Atenție! Vor putea intra în 2022 doar românii cu certificat verde

Vești proastă pentru românii care încă nu s-au imunizat împotriva virusului SARS-CoV-2. După mall-uri, restaurante și cinematografe, aceștia nu vor mai avea voie să intre fără certificat verde nici în anul 2022. Conform ultimelor restricții anunțate de Raed Arafat, la cumpăna dintre ani vor verifica certificatele românilor, urmând să le fie permis accesul în noul an doar celor care fac dovada că s-au imunizat sau au trecut prin boală în ultimele șase luni. În caz contrar, românii vor rămâne în anul 2021 și vor privi de acolo evenimentele din 2022.

„Vi se pare un abuz? Vă asigur că nu e deloc. Ba dimpotrivă, oamenii ăștia n-ar fi trebuit să aibă dreptul să intre nici în 2021. În Evul Mediu cu ei!“, a mai spus Arafat, căutând o portiță legală pentru a-i expulza pe românii nevaccinați într-o perioadă care nu mai există.

Pe de altă parte, există și voci care spun că românii fără certificat verde ar trebui trimiși direct în anul 2025 sau într-un an ulterior, când boala nu mai există și nici nu mai e nevoie de imunizare împotriva ei.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint