Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

AUR propune construirea unei autostrăzi noi, între Sarmizegetusa și Munții Bucegi

Zoom AUR propune construirea unei autostrăzi noi, între Sarmizegetusa și Munții Bucegi

Cea mai nouă formațiune care a intrat în Parlament propune un proiect îndrăzneț de infrastructură. Liderul AUR, George Simion, a declarat că țara noastră are nevoie urgentă de o autostradă care să lege Sarmizegetusa de tunelurile secrete din Munții Bucegi, pentru a face mai ușoară deplasarea dacilor din Capitală către panourile de control al omenirii, în jurul cărora se înghesuie în fiecare week-end pentru a dirija din umbră mersul speciei și nu numai.

„Să fim serioși, nu e normal ca, într-o țară din UE, mii de daci să stea ore întregi blocați în trafic doar pentru că n-au un drum decent pe care să circule până la tunelurile secrete din Munții Bucegi. I-am spus unui coleg francez că n-avem o autostradă care să lege Sarmizegetusa de panoul de control al omenirii și omul a râs, nu i-a venit să creadă. Cu astfel de reacții mă confrunt eu zi de zi. E revoltător“, a explicat George Simion.

Liderul AUR a spus și că e momentul să dăm un impuls cercetării. „Dacă nu investim masiv în ingineria genetică, n-avem nici o șansă să creăm în viitorul mediu un șarpe cu cap de lup. Nu mi-ar conveni deloc să trăiesc rușinea de a vedea că o putere străină reușește să creeze primul lup dacic. Oare chiar nu mai are nici un pic de demnitate acest popor?“
Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale