Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Automobile românești mai puțin cunoscute

Zoom Automobile românești mai puțin cunoscute

Dacia 1330 – Un model special, scos de uzinele de la Mioveni pentru a celebra bătălia de la Posada, din anul 1330. Dacia 1330 nu era un SUV, propriu-zis, dar mergea la fel de bine pe orice suprafață de teren, adică nu prea mergea deloc. Interiorul era foarte încăpător, fiind extins pentru a putea duce șase pasageri, adică numărul minim de oameni de care era nevoie pentru a o împinge. Următorul model aniversar, Dacia 1475, era ideală pentru a traversa la bordul ei poduri înalte din regiunea Moldovei.

ARO 4x4x4 – Un model special de ARO, care avea tracțiune pe opt roți: patru ale lui și alte patru ale mașinii care îl tracta. O mașină foarte căutată, în special de Miliție, întrucât era folosită la furtul de porci. Se spune că și celebrul actor și culturist Arnold Schwarzenegger a avut această mașină. O folosea doar ca să o tragă prin curte, atunci când se antrena.
1 comentariu

  1. #1

    Lastun cu elastic de prastie, Oltcit motorizat cu 4 hamsteri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale