Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Avancronica de eveniment la care noi nu mergem

 ► Că tot ne simţim internaţionali, între 7 şi 28 noiembrie, la Institutul Francez din Bucureşti, putem vedea, într-o prezentare nouă, colajele celui mai cunoscut internaţional gunoier român care nu e Silviu Prigoană: Ion Bârlădeanu. Aparent, e o instalaţie ce conţine 20 de colaje şi 20 de fotografii, în care el este pus în scenă ca personaj western hero. Dacă n-aţi înţeles nimic din descriere, e ok. Nici noi. De-aia se fac unii oameni artişti, că nu ştiu să se exprime coerent prin limbajul tradiţional.

 ► Dacă vreţi să impresionaţi o hipsteriţă pseudointelectuală sau sînteţi unul dintre acei şase oameni din Univers care apreciază dansul contemporan, între 11 şi 13 noiembrie, la sala Studio a Teatrului Odeon, Forumul Cultural Austriac organizează „Austrian Dance Days“, trei zile de dans contemporan. Ştiţi voi, oameni care se zbuciumă şi se tăvălesc. Doar că într-un mod foarte austriac. Cum vine asta, nu ştiu. Trebuie să vă duceţi dacă vreţi să înţelegeţi.

 ► În caz că, la fel ca şi mie, vă place să combinaţi cititul cu uitatul la desene, şi cărţile de copii nu vă mai satisfac, în Bucureşti, la Galeria ¾ – MNAC (clădirea Teatrului Naţional), se desfăşoară salonul internaţional de bandă dese­nată. Salonul ţine pînă pe 20 noiembrie şi e deschis de miercuri pînă duminică. Conţine şi ateliere, conferinţe şi alte chestii menite să facă banda desenată să pară o activitate culturală. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale