Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bărbat bănuit că a sechestrat şi violat o Dacie vreme de 20 de ani

Zoom Bărbat bănuit că a sechestrat şi violat o Dacie vreme de 20 de ani

Un bărbat de 63 de ani din Buzău a fost arestat săptămîna aceasta de poliţişti, fiind bănuit că vreme de mai bine de 20 de ani a sechestrat şi violat în mod repetat o Dacia 1300 în parcarea din faţa blocului în care locuia.

„În fiecare sîmbătă şi duminică dimineaţă, din ’92 încoace, se ducea la ea, sărăcuţa, şi-o forja. Îi dădea ca nebunul. Chiar aici în parcare, în văzul tuturor! Nu-l interesa că mai trec copii, oameni bătrîni, era tot timpul pe sub ea, călare pe ea, cu capul sub capotă“, spune una dintre vecinele bărbatului, Maria O., 75 de ani. „Aşa monstru n-am mai văzut! Biata Dacie! În loc s-o lase să se odihnească în pace!“.

Întrebată dacă soţul său afişa un comportament deviant, Cornelia P., nevasta monstrului, susţine că habar nu a avut. „Mie îmi spunea mereu că se duce la piaţă, că e la cîrciumă. De unde să ştiu că e în parcare şi face lucrurile alea oribile unei Dacii? Să-i fie ruşine! În 20 de ani, la mine sub capotă nu s-a uitat o singură dată!“

Potrivit psihologilor, bărbatul, căruia maşina i-a dăruit nu mai puţin de 45 de bujii nelegitime în cei 20 de ani de teroare, va fi cel mai probabil internat într-un sanatoriu pentru oameni cu probleme mecanice, urmînd să asambleze şi să dezasambleze hîrburi, alături de alţi dezaxaţi, după bunul plac.

Publicat în Cațavencii, nr 42, 24-30 octombrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint