Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Baronii sar în apărarea panseluței

Zoom Baronii sar în apărarea panseluței

Mai mulți baroni locali din PSD s-au întîlnit săptămîna trecută la București, în separeul unei cîrciumi centrale, cei mai mulți dorindu-și să aibă pe cap, chiar dacă n-au avut, cagule. Mitingul – secret pentru partid, dar nu și pentru servicii – a avut ca scop exprimarea în grup pe tema moratoriului impus de Ponta.

Pe scurt, premierul a cerut baronilor o perioadă de grație de un an, în care nimeni să nu înfigă mîna în banii publici dincolo de minimul necesar. A fost dată exemplu hotărîrea de Guvern prin care Ponta cerea instituțiilor publice să achiziționeze doar mașini cu prețul de pînă în 18.000 de euro. Ideea că, pe acest model, Ponta poate cere să se fixeze prețuri maxime și pentru borduri, asfalt, bănci, gazon, dar mai ales panseluțe a circulat prin încăpere ca un curent de aer polar. Cînd s-a trecut la vinul roșu, baronii au decis că lupta trebuie dusă prin intermediul colegilor liberali, pe care, fiind din alt partid, Ponta nu-i poate refuza la fel de ușor. A fost pronunțat cu multă simpatie numele lui Dan Radu Rușanu, zis "Nenea", un experimentat negociator de privilegii. Apoi s-au ciocnit coniacele și s-au cerut cafelele. Nota a fost achitată de o firmă cu sediul în Focșani.

Publicat în Cațavencii, nr. 4(82), 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint