Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu, îngrijorat că Papa Benedict ar putea reveni în PDL

Zoom Băsescu, îngrijorat că Papa Benedict ar putea reveni în PDL

Prezent la sediul PDL din Aleea Modrogan, pentru a-şi uda plantele din fostul birou, preşedintele României, Traian Băsescu, s-a arătat extrem de îngrijorat de intenţia declarată a Papei Benedict al XVI-lea de a reveni în Partidul Democrat Liberal după demisia sa de la Vatican.

“Nu pot privi cu ochi buni revenirea acestui om în inima partidului. Nu mai are nimic sfînt în el. Aşa cum a dovedit, e un individ slab, care renunţă imediat ce treaba începe să se împută. Nu ştiu dacă avem nevoie de asemenea oameni în partid. În plus, care-i treaba cu tichia aia? Cum ar fi să încep şi eu să port tichie tot timpul? S-ar lua lumea de mine: <<Ce faci chelule, ţi-ai luat tichie?>>. Nu se face aşa ceva, e urît”.

În acelaşi timp, Elena Udrea s-a declarat încîntată de eventualitatea reîntoarcerii Papei la valorile dreptei. “E un om cu o mare experienţă şi un simţ al fashion-ului desăvîrşit. Atîta timp cît nu-şi parchează papamobilul pe locul meu de parcare, cred că o să fim prieteni la cataramă.”

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint