Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu și Rogozin, doi lideri din Est care aud vodci

Zoom Băsescu și Rogozin, doi lideri din Est care aud vodci

Jurnalul lui Dmitri Rogozin (prim-vicedement al URSS)

10 mai 2014

Dragă jurnalule, este inacceptabil ce se întîmplă. Avionul nostru a fost interceptat de avioane de vînătoare în timp ce scria “Muie NATO! Ne-am pișat pe voi!” pe cerul Ucrainei. Sînt foarte revoltat, n-am apucat sa scriem decît “Ne-am pișat pe…”. E foarte criptic. Dacă lumea n-o să înțeleagă ce voiam să zicem?

Incredibil, România ne-a închis spațiul aerian. Aici e clar mîna tremurîndă a lui Băsescu, e ofticat că Mama Rusia nu a acordat 12 puncte României la concursul internațional Eurovision. Cum să vă dăm 12 puncte, Băsescule? Femeia voastră cu barbă era urîtă și cheală. Și nici Paula Seling n-a fost cine știe ce. Poftim, asta credem despre voi, domnilor români!

11 mai 2014

Data viitoare cînd voi survola România o voi face la bordul unui bombardier strategic Tu-106! Nu, serios, în avioanele astea de linie n-am de loc spațiu la picioare.

12 mai 2014

Băsescu mă acuză pe mine că am băut cîteva sticle de vodcă înainte să fac declarațiile alea. Ha, ha! (rîs malefic) Cît tupeu, uită că le-am băut împreună! Și, oricum, el după primele zece s-a dus să se culce, la fel ca o femeie. O femeie cheală! Nemasculină! Care nu poate să bea! Pentru că se poartă fix ca o femeie! Nebăutoare!

Jurnalul lui Traian Băsescu (președinte echilibrat uneori, rar, aproape niciodată)

11 mai

Nu-mi vine să cred că s-a luat de noi, românii, bețivul ăla de Rogozin. N-am mai fost atât de ofticat pe cineva de când m-am certat, în timpul carierei mele pe mare, cu un pirat chior și chel, care, pe deasupra, mai era și însetat de putere și răzbunător.

12 mai

Să știi, dragă jurnalule, că mie nu mi-e frică de Rogozin. Mâna îmi tremură din alte motive, am niște probleme mai vechi cu băutura, nu știi tu. Ce voiam să spun e că n-am nici un fel de complexe în fața vicepremierului rus, pentru că el n-a condus niciodată o navă lungă de 300 de metri. Cine n-a condus o navă de 300 de metri nu înseamnă nimic pentru mine. I-am și transmis lui Putin că degeaba își tot face poze sugrumând urși cu mâinile goale sau călărind armăsari sălbatici prin stepele eurasiatice. Dacă vrea să mă impresioneze, să-și facă, frate, un pictorial în care apare clătinându-se mahmur pe puntea unui petrolier de dimensiuni impresionante, în timp ce doi marinari îi explică spăsiți că au dat foc din greșeală unui containăr cu blugi și-au trebuit să arunce în mare toată marfa luată pe nașpa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint