Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Băsescu, următorul premier, dacă nu se ceartă cu preşedintele

Zoom Băsescu, următorul premier, dacă nu se ceartă cu preşedintele

Întrebaţi care cred că va fi numele următorului premier, desemnat de preşedintele Băsescu, după alegerile din 9 decembrie, mai mulţi analişti au vehiculat numele lui Traian Băsescu, asta dacă Băsescu nu se ceartă între timp cu preşedintele ţării, cunoscut drept o fire destul de conflictuală.

“Dacă stăm şi ne uităm pe hîrtie cred că Băsescu are cele mai mari şanse, îndeplinind multe dintre criteriile preşedintelui”, a declarat Murmur Ciuvică, vărul de la ţară al mult mai cunoscutului Mugur Ciuvică. De altfel există şi foarte multe similitudini între cei doi, atît politice cît şi în plan personal. Totuşi, nu este exclus ca în ultimul moment preşedintele Traian Băsescu să nu-l aleagă pe Traian Băsescu ca premier deoarece acesta ştie prea multe despre el şi îl poate şantaja. Chiar nu m-ar mira ca în ajunul alegerilor să vedem pe Hotnews sau Evenimentul Zilei o stenogramă defăimătoare cu Traian Băsescu, care ar curma practic orice şansă a acestuia de a ajunge premier.”

Chestionat cu privire la posibila alegere a lui Traian Băsescu în funcţia de prim-ministru, Vasile Blaga, preşedintele PDL a declarat că o susţine, deoarece aşa e democratic, ca preşedintele şi premierul să fie două persoane cît mai diferite posibil.

De asemenea, însuşi preşedintele Traian Băsescu a declarat că Băsescu e un tip pe gustul lui, doar că mai chipeş, lucru care n-ar trebui totuşi să constituie nici o problemă atîta timp cît nu se amestecă în instituţiile lui.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint