Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Belipceanu

Zoom Belipceanu

Cosmin Prelipceanu e în faza panicată a dezorientării. E în vrie, încercând să țină direcția, să-și recapete echilibrul, folosindu-se de eleroanele sprâncenelor. Nimeni în istoria omenirii sau a filmelor porno nu a performat o asemenea belire: belirea de sprâncene.

Preli a trecut de stadiul în care își rușinează stăpânii cu prestația mozolitoare. A pierdut de multă vreme dramul de tact necesar lingăilor de clasă. E o belea omul, o povară. Mă mir că Vasile Dîncu mai acceptă invitația acestor subalterni. În ultima emisiune cu el, Preli a pus următoarea burtieră: „Rusia a bombardat în Delta Dunării“. Practic, inevitabilul s-a produs: Digi24 a devenit mai jalnic decât RT, iar Preli îi suflă-n ceafă lui Ciutacu. Pur și simplu, Preli trebuie fie modernizat cu aparatură compatibilă cu celelalte arme NATO, fie trebuie abandonat.

CTP l-a făcut incapabil pe față, l-a rușinat public, timp în care Preli a tăcut și a înghițit. Nu a scuipat nici când tot Internetul l-a făcut de râs cu acel comentariu la „soldatul“ rus din discotecă.

Azi, Preli e în faza Veorica: oare cu ce-o mai veni mâine?

Că o va comite e limpede pentru toți. Contează doar amploarea penibilului.

Dar marea mirare nu este totuși la Preli. Omul e praf, e vizibil asta. Problema este la cei care conduc postul și care trăiesc un eșec general: nu pot servi cauza siguranței naționale, atât de importantă în aceste vremuri, bineînțeles, iar, comercial, postul e o comicărie. Practic, Teszari bagă bani ca să se facă de râs Prelipceanu.
Citeşte mai multe despre:

3 comentarii

  1. #1

    Dac’ar fi platiti in functie de audienta ar lua minimul pe economie. La fel ca si ,,cei trei purcelusi” (gadea, tudor si mircica, se intelege) ,,reprezentativii mediei” castiga mii de euro/ luna ca sa intretina circul. Si o fac foarte bine de vreme ce analfabetismul functional a depasit lejer 50% ,,dintre noi”. La ‘stiri’, si dezbaterile despre acestea, se antreneaza norodul pe partea cu ingrozirea ca apoi sa treaca la exersatul hăhăitului intr-o delectare cu ‘las fierbinti’.

  2. #2

    Pelipceanu duce traditia de lingau pres a poporului inainte…nu e de mirare..Digi fiind platit de la guvern pune pe sticla ce zice guvernu…toate astea se intimpla in caricatura de stat platita de stapinii din America/EU ca sa promoveze mizeriile timpului actual…nici asta nu e de mirare..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale