Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bianca, Victor, Adrian – triunghiul amoros cu latura de doi metri

Zoom Bianca, Victor, Adrian – triunghiul amoros cu latura de doi metri

Divorțul Biancăi Drăgușanu de Victor Slav bate la fundul gol orice știre similară din istoria recentă a genului. În doar o zi de la anunțul despărțirii, 300 de știri au apărut în mediul online, iar vestea separării celor doi a deschis două jurnale importante de știri din prime-time. Practic, femeia bionică și-a bătut joc de Bombonel și de penibila lui arestare. Filmul superbelor evenimente – puțintel mai jos.

6 ianuarie, ora 21,01.Site-ul cancan.ro aruncă bomba cu fîs: “Victor Slav divorțează! Adevăratul motiv al separării: Bianca a petrecut un week-end cu Cristea, la Paris”. Aflăm că, previzibil, cei doi foști amorezi au petrecut de minune la Paris, dar nici o vorbă de la Victor Slav despre divorț. Surse aparent avizate speculează că tipul e capabil să-i ierte curvei orice, dar noi, unii, bănuim că Victor n-a spus nimic despre divorț întrucît nu primise încă de la INMH prognoza pe următoarele declarații.

7 ianuarie, ora 15,17. Tabloizii de la Libertatea încearcă să-i smulgă o declarație Biancăi: “Nici o problemă cu Parisul”, zice ea. Corect. Nu e. Doar la București se-mpute treaba, întrucît, puțin mai pe seară, Victor Slav se confesa deja unui psihanalist pitic și invizibil, pe canapeaua lui Măruță: “Soția mea a plecat joi seară de acasă, dar nu mi-a spus unde. Nu am știut unde pleacă. A zis ceva de niște prietene, dar nu a spus unde. Eram îngrijorat. Am văzut apoi că a pus niște poze pe Facebook. Am vorbit apoi pe WhatsApp, ne-am trimis niște poze și în momentul cînd am întrebat-o ce face nu mi-a răspuns. Am sunat-o și nu mi-a răspuns și mi-am dat seama că este cu cineva. Îmi doresc o familie unită, liniștită, îmi doresc copii. Se pare că nu putem noi doi”. Și adevărul este că orice bărbat care vrea o familie liniștită se combină fix c-o pungă de silicon pe care a scos-o Bote din spuma mării. La ora 19,00, Știrile PRO TV încep cu subiectul divorțului celor doi păpușei, la fel ca și Observatorul Antenei 1. Sincer, nu mă miră. Nu e prima dată cînd Antena copiază un căcat de la PRO TV. Ora 20,50. Soacra mică face, ca de obicei, pe proasta în Libertatea: “Sînt convinsă că nici el nu a fost ușă de biserică, adevărul e undeva la mijloc. Eu știu că ei se iubesc, dar uneori nu e suficient”. Fosta amantă a lui Pițurcă, posesoarea ilegală de silicon Vica Blochină, pune și ea paie pe foc: “O controla non-stop. A găsit dispozitive în casă, niște microfoane-spion. Era foarte gelos”. Mă gîndesc că, pe chestia asta cu microfoanele, Vica ar merita oricînd o invitație, în direct, la România TV. Ora 23,00. Bianca Drăgușanu apare în emisiunea lui Capatos, unde se exprimă așa cum poate ea mai bine: “Noi nu mai locuiam împreună de multă vreme. Noi eram despărțiți, dar nu oficial. În absența lui, cît am fost plecată, am realizat ce înseamnă el pentru mine. Cînd am aterizat, am conștientizat”. Pentru că așa funcționează în general Bianca: conștientizează mai tîrziu. Ea inițial doar acționează, dînd exact telefoanele care trebuie date.

8 ianuarie, ora 22,57. Aflăm din Libertatea că Bianca Drăgușanu crede că fosta soție a lui Adrian Cristea a dat-o-n gît tabloidelor c-a fost la Paris cu Cristea. Dar adevărul e că nu contează prea mult cine a dat-o-n gît pe Bianca, întrucît dacă, prin reducere la absurd, n-o pîra nimeni, își făcea ea singură o poză.

9 ianuarie, ora 16,44. Aflăm de pe cancan.ro că Victor Slav s-a întors în apartamentul în care locuia alături de Bianca, de unde se mutase cu trei zile în urmă. Întrucît tabloidele nu au verificat boxa de gunoi a doua zi, n-o să aflăm niciodată cît rahat au mîncat cei doi la cină.

10 ianuarie, 23,45.Bîrfă din Libertatea: Femeia bionică îl amenință pe Slav că se sinucide dacă o părăsește. Slav pierde prilejul de a o întreba: “La cine?”. Fără nici o legătură, băiatul de la Meteo postează apoi pe Facebook un citat sugestiv din Tudor Mușatescu: “Minciuna premeditată nu mai e o chestiune de fantezie, ci de caracter”. Corect. Cu mențiunea că minciuna premeditată repetată e o chestiune care ține mai degrabă de profesie. Numai Victor e atît de fraier încît să debiteze mega-tîmpenii cu aerul că spune adevărul.

Week-end-ul 11-12 ianuarieeste unul banal pentru cuplul Slav-Drăgușanu, întrucît echipele de PR din spatele lor știu destul de bine că românul zace cu burta-n sus la final de săptămînă. Bianca profită de zilele libere și face o vizită unui salon de înfrumusețare. În fond, nu se știe niciodată ce fostă nevastă de fotbalist îl deține.

Luni, 13 ianuarie,la ora predării acestui articol se făcea teasing pentru emisiunea Cancan TV, din care urma să aflăm că Bianca a dat o petrecere în pijamale după ce Slav și-a luat boarfele din apartamentul conjugal. Mă rog, din fotografia pe care și-a făcut-o singură (selfie), reiese foarte clar că nu le-a luat chiar pe toate.

În cazul în care cele de mai sus nu au sens pentru voi, nu vă îngrijorați, nu e vina voastră. Explicația e simplă și v-am mai spus-o în urmă cu ceva vreme: reality show-ul pe care Bianca urma să îl realizeze cu Antena Stars, Academia Biancăi, a fost respins de CNA. Drept care femeia a început să se plictisească ca ultima casnică mondenară, care s-a căsătorit la sugestia a două departamente de PR ale celor mai importante trusturi TV din România.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint