Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Biserica Ortodoxă, interesată să cumpere leii lui Nuţu pentru a arunca atei la ei

Zoom Biserica Ortodoxă, interesată să cumpere leii lui Nuţu pentru a arunca atei la ei

Biserica Ortodoxă Română şi-a exprimat astăzi intenţia de a cumpăra leii lui Nuţu Cămătaru, şi a-i găzdui temporar în subsolul Patriarhiei, pînă adună suficienţi bani din donaţii pentru a construi o arenă în care să organizeze lupte sîngeroase între atei, lupte între atei şi lei şi, desigur, lupte între lei, gay şi atei.

“E un vis mai vechi de-al nostru să construim o arenă de 100.000-120.00 de locuri în care să-i torturăm groaznic pe toţi cei care au o altă credinţă decît noi, pentru că ar fi fost şi dorinţa Domnului”, a declarat o figură importantă a BOR.

Pe lîngă lei, Patriarhia s-a oferit să cumpere şi multe din celelalte animale ale fraţilor Cămătaru, mai precis “din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască” cu scopul declarat de a construi o arcă la un moment dat, mai în primăvară, cînd vin inundaţiile.

Exclusiv online

1 comentariu

  1. #1

    Nu se poate sa fiu aruncati mai bine la euroi?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint