Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Bolovani și bolovance

Zoom Bolovani și bolovance

Atunci cînd, pentru a forța dezvăluiri despre apartenența lui Victor Ponta la un serviciu de informații, Robert Turcescu, împins de la spate de Traian Băsescu, s-a detonat în public, recunoscînd că a fost ofițer acoperit al unui serviciu, colonelul a mai indicat și cîțiva colegi de-ai lui din presă care ar împărtăși aceeași povară. Printre ei, Ioana Ene Dogioiu, zisă și Nadina Forga sau Constantin Răcaru. De atunci, Turcescu o tot tachinează pe deontoloagă, amintindu-i, mai mult sau mai puțin voalat, că semnează și pe ștatul de plată al unuia dintre serviciile (prea multe) secrete ale țărișoarei.

Dar de unde știe Turcescu aceste lucruri? Simplu: se întîlnea cu doamna Dogioiu la casierie, în zilele de plată. La ce casierie? Păi, la aia de pe Splaiul Independenței nr. 323A, sector 6, București, România, cod poștal 060044. Adică, pentru necunoscători, casieria din sediul STS.

Căci atît actualul deputat, cît și fosta și actuala propagandistă își împărțeau calitatea de colegi întru acoperire în cadrul STS. Probabil, însă, că doamna Dogioiu, mai veche în branșă, încasa și încasează mai mult decît Turcescu, și de aici și nervii acestuia din urmă. Mai ales că el era, pînă cînd a renunțat public la dubla calitate, cel care avea grijă ca de serviciu să nu se atingă nimeni nici măcar cu o floare, el era cel care inventa diversiuni atunci cînd STS-ul o dădea grav în bară.

De ce are nevoie STS de ofițeri acoperiți în presă, însă, e o întrebare la care ni se va răspunde, probabil, de-abia atunci cînd serviciul va reuși să efectueze cu succes o localizare a unui apel la 112.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint