Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Brigada Antitero a SRI a lăsat aeroportul Henri Coandă nepăzit ca să petreacă – VEZI VIDEO

Zoom Brigada Antitero a SRI a lăsat aeroportul Henri Coandă nepăzit ca să petreacă – VEZI VIDEO

Faptul că nu am fost admişi în Spaţiul Schengen, din motive grave, dintre care unele nu au fost aduse la cunoştinţa opiniei publice de statele care ne-au dat veto, ne-a convins că nu e nici o pagubă să ne facem treaba de ziarişti şi publicăm imaginile filmate în aeroportul Henri Coandă în unul dintre multele momente în care Poliția de frontieră și luptătorii Antitero  lasă principala poartă aeriană a țării nepăzită, pentru a petrece.

Este în interesul României să fie ţinută la porţile Spaţiului Schengen, până ce îşi va rezolva problemele de securitate. Este în interesul nostru, al plătitorilor de impozite, să ştim ce se ascunde în spatele unor declaraţii mincinoase, venite din partea guvernanţilor, că e bine să alocăm, de la an la an, un buget tot mai mare serviciilor de informaţii, date fiind pericolele la care se expune România, prin faptul că este stat beligerant în Afganistan, unde luptă împotriva unei largi coaliţii, formată în bună parte din organizaţii şi reţele teroriste internaţionale. Este bine de ştiut că gestul nostru se constituie într-un exerciţiu al opiniei publice, prin care testăm profesionalismul celor care s-au angajat să ne apere de terorişti.

În imangini, vedem o paranghelie cu şampanie şi whisky, la care participă femei şi bărbaţi, din componenţa cartierului general al BAT a SRI, de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“. Mai mult de jumătate din ei poartă fie uniforma de serviciu bleu, fie combinezonul de luptă kaki şi sunt înarmaţi cu pistoale Glock 17, cu calibrul de 9 mm, ceea ce demonstrează că sunt în tură, ori la filtrul de securitate, ori în dispozitivul de intervenţie specială. 

Şefii sunt în civil şi afişează privirile acelea superioare de granguri care n-au nevoie de nici un sfat şi îi doare în paişpe de opinia publică. În ansamblu, este vorba despre personalul care asigură securitatea celui mai important aeroport de pe flancul sud-estic al Alianţei Nord-Atlantice, după Istanbul şi Ankara. Sereiştii și polițistii de frontieră se stropesc pe burtă cu şampanie, se sărută de zor pe gură, se zbănţuie şi îşi fac urări de bine în noul an (vezi filmul). Totul pe fondul unei manele cretine, care demonstrează nivelul de cultură îngrijorător de redus al unei întregi categorii profesionale. Unii au început să se împiedice deja în tocurile pistoalelor, iar la câţiva metri de sala unde are loc paranghelia, luptătorii din dispozitivul de intervenţie îşi ţin teribilele arme de asalt H&K MP-5 sau armele semiautomate cu lunetă PSG-1, la care se vor întoarce peste câteva zeci de minute. 

Urarea plutonierului Preda pentru colegii din BAT ar trebui ascultată cu atenţie de toţi plătitorii de impozite din ţara asta şi băgată la cap : „Mă, ce nu s-a întâmplat în 2009, să se întâmple în…, ăsta, în 2010, da, bine să fie, pă bluză ca să zic aşa, succese nemeritate şi bani nemunciţi, că de muncă ne-am săturat, dă-o-n morţii mă-sii (…)“. În 2010, bugetul SRI a fost de 957.201.000 de lei, adică 227.905.000 de euro. În 2011 a fost uşor mai ridicat, iar în 2012 a fost calculat iniţial la 986.900.000 de lei, iar ulterior s-au tăiat de la Administraţia Prezidenţială 2,9 milioane de lei care au fost reportaţi bugetului SRI.

 

Pentru a ne tranchiliza definitiv, SRI a postat un film poliţist pe site-ul propriu, reprezentând un exerciţiu tactic de ripostă imediată a forţelor BAT, în colaborare cu serviciul de securitate al companiei aeriene israeliene El-Al. Filmul este realizat la câteva săptămâni după paranghelia monitorizată de noi şi în conţinutul lui se regăsesc deja figuri familiare, din filmele 1 şi 2. Criza de management prin care trece BAT se datorează în primul rând adjunctului comandantului BAT, generalul de brigadă Florea Ciobanu, unul dintre cei sub 100 de securişti care mai activează în SRI, despre care am scris, scriem şi vom scrie până va fi trecut în rezervă.

29 comentarii

 1. #1

  Mai prost decat baiatul acesta nu cred sa fie vreo unul in Romania!

 2. #2

  articolas de 3 lei; vechi ! sa le luam pe rind:
  1. cum stiti voi ca evenimentul nu a fost in afara timpului de lucru ?
  2. nu stiti daca a avut loc la aeroport
  3. habar nu aveti cum arata un luptator anti-tero ! astia cel mult controleaza bagajele !
  4. dintr-un material de 3 minute, 2 si jumatate sunt cu batutul vostru la masina
  5. ati furat si voi un telefon al unuia si ati facut download la filmarile personale
  6. sunteti mai de kkt decit can-can

  hai, va pup pe basca !

 3. #3

  Altceva mai nou nu aveti ??? Cu editia de iarna 2010 v-ati atins scopurile !! E cam demodat cu ce ati revenit !

 4. #4

  Daca pe mana acestor manelisti puturosi si iresponsabilili a ajuns “securitatea” aeroportului Henri Coanda…e groasa rau! Mai rau decat in Burundi!

 5. #5

  Mai Gheo cu capra – chiar esti cu capra…
  Pai au pistoalele la ei, deci sunt SIGUR in tura (in timpul de lucru) si in consecinta SIGUR sunt la aeroport…

 6. #6

  Mai nea Gheo, chiar n-ai sesizat esenta, astia se filmeaza intre ei si se dau in primire. Asa or face si in servici ? Cam nasol.

 7. #7

  In primul rand, bugetul care se aloca serviciiilor de informatii nu are legatura cu aeroportul. In al doilea rand, imaginile nu sunt filmate intr-un dispozitiv, daca stiti exact ce inseamna un DISPOZITIV, voi astia care nu ati facut inca armata si care sunteti ……scuzati expresia, niste FATALAI. Va spun eu de unde aveti imaginile astea, de la un dement care nu a stiut ce face si spre satisfactia unora dintre voi, au ajuns pe mainile unor oameni de nimic. Ce credeti ca o sa indreptati lucrurile din Romania cu asta? eu zic sa va mai ganditi. Sunt multe alte lucruri mai interesante, copii orfani, analfabeti, oameni fara locuri de munca…..de aceste lucruri trebuie sa ne ingrijoram. Cei din imagine sunt angajati care muncesc cate 12 ore pe zi, cu stat in picioare cate 10 ore, sunt oameni care intervin in cazuri reale, riscandu-si viata. Dar suntem un popor de telenovelisti si de scandalagii. Inca ceva, gestul vostru nu se constituie într-un exerciţiu al opiniei publice, prin care testati profesionalismul celor care s-au angajat să ne apere de terorişti, ati facut doar sa aruncati cu noroi in niste militari care isi fac treaba. Sunt cei care fac controlul bagajelor, ca sa fiti voi astia in siguranta, atunci cand zburati cu avionul. Pentru ceea ce s-a intamplat acum vor cadea multe capete ale oamenilor implicati in filmare, nu vor cadea capete de sus. Asta nu intelegeti voi “astia de la ziare”, ca sunt oameni ce vor ramane fara loc de munca di cauza ca voi publicati rahaturi, nu sunteti in stare sa publicati un articol interesant. M-am saturat de “oamenii” de …… din aceasta tara……

 8. #8

  dar de unde au aparut atatia "fatalai" care sa-i apere pe manelistii ajunsi prin pile angajati SRI? bugetarii speciali isi arata inca o data …fata sau spatele, ca nu-mi dau seama

 9. #9

  Fratilor,eu calatoresc mult cu avionul si am fost tot timpul in siguranta,si asta din cauza ca astia de la controlul de securitate isi fac treaba .asta este ultima gaselnita in materie de rating-aruncarea cu rahat in ceva sonor(armata sri politie)cred ca sunteti condusi dw bianca drqgusanu.si cel mai rau este ca ganditi ca ea.

 10. #10

  Pai si de ce ar vrea sa munceasca astia de la aeroport ?? Ce Basescu munceste ? Elena Udrea a ajuns ministra pe munca? Trian Igas s-a vazut mare la Interne pe munca ? Daca vreti competente si oameni muncitori, emigrati bai nene. In Romania numai fraierii muncesc.

 11. #11

  In primul rand am observat niste angajate sexi ca sa zic asa,apoisincer sa fiu, asa de tare m-am indignat ca nu mai zbor cu avionul.Pa si la revedere!Traiasca SRI!

 12. #12

  ce cacat tot faceti un mare caz din asta?ce,s-a auzit de vreun atentat in seara aia?sa imi spuna mie cineva ca daca era la serviciu de revelion nu petrecea.si ce,sefii nu erau acolo?si nu cred ca au stat sefii lor in filtre un locul antiteroristilor.si bravo baiatului ala ca a avut curaj sa spuna ce se intampla in sistemele militare ca asa e peste tot,in toato structurile.

 13. #13

  Poi si de unde stiti ca nu erau dupa schimbul de tura? V-ati gandit ca poate erau alti oameni pe baricade intre timp? Ca de obicei, maculatura ieftina.

 14. #14

  Consistenta NU,subiect NU,dar ne mandrim cu materiale de ,,senzatie”,din ,,SURSE”…de o probitate morala de inalta clasa sociala(d-le fost luptator at-ad),acele pesoane se aflau in afara programului,pt ca la ora in care se ,,filma”evenimentul se desfasurau activitati de control de colegii d-lor aflati in serviciu.De toata rusinea presei un asemenea reportaj,pacat de redactorul care nu verifica daca sunt veridice datele,pacat ca ,,LIBERTATEA”presei este inteleasa gresit de unii care in facultatea de ziaristica ….invata cum sa fie la ordin,cum sa dea copy-paste,etc.Vrei subiet de senzatie:VOICULESCU si altii cum vor sa treaca din domeniul plublic in buzunarele lor…REGISTRUL COMERTULUI asa deincasat cateva milioane de euro incasari la bugetul de stat la contul lor mic…ASA CA :Lasa-ne D-le ziarist de mare investigatie In rest DOMNILOR din controlul se securitate va doresc sanatate si va multumim ca aveti grija de noi cand ne urcam in aeronava,multa sanatate cat o sa mai puteti indura umilinta sistemului .

 15. #15

  Rusine domnilor asa zisi ziaristi.Se vede ca nu ati facut armata din moment ce spuneti sus si tare ca a ramas aeroportul nepazit.Se vede ca nu aveti habar de ceea ce faceti si nici nu va intereseaza. Pentru a va ridica nivelul de cunostinte precizez ca in nici o situatie un obiectiv nu ramane nepazit. Intr-un dispozitiv de securitate sunt posturi fixe patrule si posturi in care activitatea se desfasoara cu intermitenta.

 16. #16

  Comentatorii cu armata facuta au dreptatea lor. Dar zic si eu, ca fatalaul: cand te duci sa ciocnesti un pahar, sa dansezi si sa te simti bine, e politicos – daca nu mai rau- sa tii arma la brau? Dincolo de oporutunul sau inoportunul publicarii unor imagini care aduc atingerr unei institutii esentiale a unui stat, statul respectiv arata, din ce vad, ca o republica ex-sovietica. In rest, la multi ani, ca si noi am fost oameni la vremea noastra.

 17. #17

  Mi se pare neverosimil cata lume le ia apararea acestor indivizi. In primul rand este o institutie publica, finantata de la bugetul de stat. Din acest motiv trebuie sa fie 100% transparenta. Prin urmare, da, este foarte bine ca aceste imagini au fost publicate. Este dreptul contribuabilului sa fie informat, indiferent de consecintele pe care le are publicarea in cariera plutonierului X sau Y. In al doilea rand, dincolo de detalii de genul – in tura, dupa tura, in aeroport sau altundeva, e oare normal sa se danseze si sa se bea cu pistolul la brau? Daca i se descarca unuia arma? Nu exista niste proceduri, niste norme de protectie a muncii in legatura cu armele din dotare? In al 3-lea rand, declaratia domunului plutonier e fireasca? Nu contravine o astfel de atitudine statului profesional, de militar?

 18. #18

  asemenea javre trebuie date afara cu picioare in fund din SRI! nu de aia platesc eu impozite ca sa-i imbuibe pe cretinii astia manelisti! se vede ca au fosrt selectati dupa chipul si asemanarea dobitocului sinistru de la Cotroceni.

 19. #19

  Ba fatalaule filmul este facut in sala de pregatire a sri pe tura de noapte moment in care efectivele brigazi antitero sunt in dispozitiv. Pe intelesu vostru bai fatalailor voi erati in servici moment in care se putea intimpla orice. Si luând in considerare ca la aceste petreceri se consuma si alcoolllll capacitatea de reactie scade dar asta nu mai conteaza atita timp cit peste 50 la suta din efective sunt nepotii nasiiii finiiiii si sifoane.dar in oala asta sa nu bagam si luptatori de interventie ai brigazi antitero care sunt niste oameni deosebiti si foarte bine pregatiti bine inteles si aici cu exceptia celor enumeratii mai sus a fi timpul ca prea maritul general ciobanu florea sa mai mearga pe acasa sa lase pe cineva mai competent sa isi faca treaba cum trebuie si sa nu mai tina ascunse sub pres toate astea ar fi timpul ca, conducerea sri sa ia masuri pentru inlocuirea comunistilor astia care au impresia ca sau lipit de scaun sau pardon scaunul de ei. Directorul sri nu are cunostinta de acestea deoarece toate astea sunt foarte bine tinute sub controlul total al domnului general ciobanu florea. Si va prezint pe scurt tot traseul unei intimpalri incluzindo si pe aceasta care nu este singura: la oroce intiplare mai delicata domnul general ciobanu florea este informat acesta recurge la amenintari si lanintimidarii pentru a stinge totul in biroul dinsului din steada niagara incercind sa musamalizeze tot pentru a nu ajunge cumva la urechile conduceri sri. E un sistem foarte simplu dar inacelasi timp foarte eficient. E momentul sa isi faca bagajele si sa ne mai lase. Voi reveni si cu alte comentari mult mai intresante.si prea maritului domn general ciobanu florea îi urez pensie cit mai scurta. Salutariiii si voi fatalailor care ii lingeti in cur pe ofiterii lasatine.

 20. #20

  In primul rand vreau sa va spun ca aceasta melodie nu e manea ci hora .In al doilea rand in noaptea de revelion nu sunt curse pe aeroport. In al treilea rand arma nu se poate descarca accidental la brau .In al patrulea rand nici un post din aeroport nu a ramas descoperit. In al cincilea rand acesti militari nu pazesc aeroportul ci executa controlul antitero al bagajelor si persoanelor care urca in avion ,drept urmare daca nu este nici o cursa programata cred ca este logic ca nu exista nici un pasager deci nici un bagaj decinu se executa nici un control si ar fi fost si mai penibil sa fi fost filmati 20 de militari stand in filtre in pozitie de drepti ca asa vor catavencii astia anti sristi si anticomunisti .In al saselea rand in regulamentele militare se spune ca SE POT consuma bauturi alcoolice in timpul orelor de servici NUMAI IN CADRU ORGANIZAT. Si nu in ultimul singura lor greseala a fost ca au fost in tura in noaptea de revelion cand toti CATAVENCII acestia corecti si saraci erau acasa cu familiile lor si serveau si ei un vinulet un carnacior ca doar e revelionul nu? Iar negrii de pe plantatie care erau la munca atunci cand toata tara era la petrecere au ciocnit si ei la ora 00 un pahar de sampanie si au aeroportu nepazit sa intre criza in tara.Atat am avut sa va spun si fiti si voi mai buni ca toti suntem oameni toti suntem romani (unii mai smecheri altii mai fraieri) si poate toti avem familii si poate si copii care ar trebui sa stiti ca sunt foarte foarte greu de crescuti.SARBATORI FERICITE
  P.S :APROPO SA STITI CA NU APAR IN FILMARI SI NICI NU LUCREZ LA S.R.I CA MULTI CATAVENCI SARACI SI CINSTITI

 21. #21

  Mai rasfirati baieti, mai rasfirati,,,

 22. #22

  “Daca pe mana acestor manelisti puturosi si iresponsabilili a ajuns “securitatea” aeroportului Henri Coanda..”deci automat daca asculti manele esti un zero barat.Saracul Goran Bregovici.
  Daca esti la antitero trebuie neaparat sa fi ucigas nemilos si fara drept de viata?Oricum filmarea e facuta de cineva din structura care mai tarziu a “tradat” si a vandut pontul unor doritori de rating si nu in ultimul rand,pentru cei care nu stiu,un angajat antitero poate fi considerat in misiune si acasa la el(ata ca sa lamurim problema cu armele).Pacat ca nu stim ce paranghelii au fost de Revelionul trecut la nivele mai inalte ca acolo e BUBA.

 23. #23

  Calmati-va baieti frumosi cu ochi albastri. Am inteles: este foarte normal ce s-a intimplat si nimic grav.

 24. #24

  1. fatalai sunteti voi aia care de-abia asteptati sa bipaie scannerul ca sa incepeti sa ma pipaiti peste tot…
  2. aveti grija la parangheliile astea sa nu se lase cu sex neprotejat ca e bai : iasa copii handicapati ca sunteti toti rude…,
  4. LA MULTI ANI 2012 ! 🙂

 25. #25

  oamenii astia chiar muncesc….dedicatie pt catavenci: in fiecare noapte in care sunt plecati sa le tina locul cald langa nevasta un brigadier liber

 26. #26

  toti platim si ei platesc dar au dreptul la viata ” bravo lor ca au avut timp si pentru ei putin ,mai rau pentru ca ce se intimpla sus de tot si nu stie multa lume ” ce fac acesti agentii este nimic semnificativ fata de ce se intimpla acum in romania sa va intereseze lucrurii cu adevarat inportante nu ca sarbatoresc agentii sri un sfirsit de an de ce nu le taie gitul ” bravo domnilor si voii aveti drept la viata , multa sanatate agentilor de la sri si dumnezeu sa va apere de dusmanii care nu au ce face si s-au pus ca ciorile pe voii “

 27. #27

  1. “Cadru organizat” inseamna masa festiva cu ocazia unor sarbatoriri oficiale. la acelel mese festive cei ce sunt de serviciu nu au voie sa consume alcool!! si eu am facut in ultimii 5 ani ture de serviciu in seri de craciun si revelion dar nici prin gand nu ne-a trecut sa bem o bere cu atat mai putin sa facem o paranghelie in toata regula ca in cazul de fata!!!! Rusine sa le fie, chiar asa de ahtiati dupa alcool sunt ca nu pot rezista o seara fara?

 28. #28

  PE MINE MA DERANJEAZA FOARTE MULT DOBITOCUL CARUIA NU-I PLACE DE NICU PALERU.PAI BA BAIATULE PARDON PROSTALAULE,TU STII CE-I AIA MUZICA DE PETRECERE??SUNT SIGUR CA NU.

 29. #29

  corect. articol de 3 lei. dar baietas, nici pe tine nu te duce mintea departe de trup.cheful a fost facut in timpul serviciului pentru ca daca nu ar fi fost asa trebuiau sa-si lase glock-urile la rastel.daca ai cat de cat un auz bun mai auzi ceva pe fond si iti dai seama ca cheful s-a tinut in aeroport.si mai istetule, stii sa citesti? ce scrie de-asupra ecusonului de pe brat:BRIGADA ANTITERORISTA.BAT-ul este format din mai multe departamente printre care interventii si paza si securitate obiective.Daca tot te dai balena si stii tu cum arata un luptator antitero ia spune ce armament folosesc cei de la interventii? Si daca tot esti curios poti sa afli ca cei de la interventii in misiuni umbla cu glont pe teava inclusiv la pistoale si nu apuci sa clipesti ca esti sita, nu ca ai avea ceva in cap in afara de taratze.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • În căutarea țăranului pierdut

  18 februarie 2020

  Prin anii ’90, șoseaua dintre Craiova si Calafat purta la gît în plină iarnă salbe de potîrnichi și de prepelițe, care spre a nu fi detectate pe cîmpul înzăpezit de […]

 • Instinct primar

  18 februarie 2020

  Partidele bătrîne se închină la chipul cioplit al primarului. Și PSD, și PNL se prosternează la picioarele acestei divinități păgîne. Au primari mulți pe care vor să-i păstreze fiindcă fără […]

 • Cine suntem, ce mai vrem

  18 februarie 2020

  „Să se știe cine suntem și ce vrem“, spunea Ion Iliescu în decembrie 1989 despre necesitatea unei comunicări cu ambasada Uniunii Sovietice. Desigur, sovieticii știau destul de bine și cine […]

 • Ludovic autorăstignit a doua oară

  11 februarie 2020

  După ce a fost bătut la școală de niște derbedei, elevul conștiincios Ludovic Orban, sfătuit de domnul diriginte, a decis să-și dea singur palme în fața clasei dacă împricinații refuză […]

 • Războaiele care ne-au prostit

  11 februarie 2020

  Cînd vine vorba despre înapoierea României, două tabere duc greul bătăliei. Una susține că sîntem ținuți pe loc de corupție. Cealaltă e de părere că sîntem victima conspirației internaționale. În […]

Cele mai citite