Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Busu, ofticat pe Greta Thunberg, pentru că ar fi vrut să anunțe el încălzirea climei

Zoom Busu, ofticat pe Greta Thunberg, pentru că ar fi vrut să anunțe el încălzirea climei

Prezentatorul TV Florin Busuioc e foc și pară în ultima vreme, după ce o elevă de 16 ani din Suedia a obținut postul după care el visează de atâta timp: acela de prezentator al stării climei. “Multă lume se uită la mine că prezint starea vremii și spune că am ajuns la apogeul carierei, că mai mult de-atât nu se poate. Să știți că nu e adevărat. Orice om care prezintă vremea speră ca într-o zi să treacă la climă”, ne-a mărturisit Florin Busuioc. El spune că nimic nu l-ar face mai fericit decât să intre în casele românilor, seară de seară, prin intermediul televizorului, pentru a vorbi despre schimbările climatice și despre felul în care viața va fi imposibilă pe Terra în 50 de ani.

“Nu-mi vine să cred că în locul meu a fost preferată o mucoasă de 16 ani. N-am nimic cu Greta, e o fetiță admirabilă, doar că nu mi se pare potrivită pentru acest post. Are prea puțină experiență. Știu, a mai citit câte ceva și e pasionată de subiect, dar vin și eu și vă întreb: oare câte sacouri colorate a purtat și câte probleme de perspicacitate a prezentat ea până acum, ca să ne vorbească nouă despre cum o să fie clima mâine?”, a încheiat Florin Busuioc, care visează să vadă cu ochii lui cum se topește calota glaciară ca să povestească pe urmă la televizor.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale