Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ca răspuns la stenogramele Blejnar – Băsescu, Administraţia Prezidenţială publică o fotografie în care Antonescu şi Ponta dau mîna cu Hitler

Zoom Ca răspuns la stenogramele Blejnar – Băsescu, Administraţia Prezidenţială publică o fotografie în care Antonescu şi Ponta dau mîna cu Hitler

Reacţionînd prompt la stengoramele conversaţiei telefonice dintre Sorin Blejnar şi Traian Băsescu, Administraţia Prezidenţială a făcut astăzi publică o fotografie şocantă în care liderii USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, par să îi strîngă mîna lui Adolf Hitler Hitler. 

“Confirmăm veridicitarea conversaţiei dintre interlopul Sorin Blejnar şi inocentul nostru preşedinte Traian Băsescu, cu toate astea, nu-i mare brînză. Se mai întîmplă ca oamenii cinstiţi să vorbească cu personaje dubioase. În altă ordine de idei, uite ce fac nenorociţii de Antonescu şi Ponta în poza asta. Dau mîna cu Hitler. Cît de ticălos, hoţ şi bandit trebuie să fii ca să dai mîna cu Hitler! Uită-te şi tu! Îmi faceţi scîrbă Ponta şi Antonescu! Huăăă!”, se precizează în comunicatul oficial al Preşedinţiei, intitulat “Blejnar ca Blejnar, dar uite ce fac nenorociţii ăştia”.

Contactaţi special de reporterii noştri speciali, mai mulţi specialişti ai SRI au declarat că este posibil ca poza cu Antonescu şi Ponta dînd mîna cu Hitler să fie autentică. “Trebuie să sunăm la sediu ca să aflăm dacă este sau nu autentică, dar la prima vedere aşa pare. În nici un caz nu e vorba de două capete decupate din alte poze şi lipite aiurea pe o poza cu Hitler. Nu tăticu. Dacă te uiţi şi la umbre vezi că e autentică”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint