Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Câinele e lup pentru om

Zoom Câinele e lup pentru om

O femeie din București a murit sfâșiată de câini, în timp ce alerga pe lângă Lacul Morii. Aceeași femeie fusese atacată de câinii din zona Lacul Morii și în urmă cu aproape un an. Rămâne de văzut acum ce șpăgi dădeau maidanezii la Primăria de sector, din moment ce nimeni nu s-a ocupat de ei în tot acest timp.

Președintele Iohannis a avut o convorbire telefonică cu omologul lui austriac, Alexander van der Bellen. Redăm din declarațiile făcute la telefon de partea austriacă: „Alo? E cineva acolo? De ce nu spuneți nimic? Știu că sunteți acolo. Vă aud cum respirați, să știți. Acum v-ați oprit și din respirat. Alo? Vă rog, spuneți ceva, orice!“.

Forțele Aeriene Române au început să retragă din serviciu avioanele MiG 21 Lancer. Era și cazul, avioanele erau deja foarte uzate, fiind folosite în tot acest timp și în cadrul misiunilor, și ca exponate de muzeu.

Făina de greiere a apărut și pe piața din România, însă prețul este, deocamdată, foarte mare. Mai precis, o sută de grame de făină de greiere costă cam o sută de lei. Mai pui niște bani și-ți cumperi altfel de făină, care prăjește greierii.

Și că veni vorba: zeci de persoane au consumat prăjituri cu substanțe interzise, la o petrecere din județul Vâlcea. 14 dintre ele au ajuns chiar la spital. Sper că nu e vorba de zahăr, o substanță interzisă de numeroși medici pacienților care suferă de diabet.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint